Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Eltörött a sminkpalettám.mit...

Sacibaba vagyok kérdése:

Eltörött a sminkpalettám.mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hülyén hangzik, de a kedvencem volt . Elporzott,és csupa olyan lett tőle minden. Mit tegyek? Megorulok!!!!!16/l mit tegyek?

#smink #szemfesték #Elveszve érzem magam #Sminkesvészhelyzet
aug. 25. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
aug. 25. 23:57
 2/5 anonim válasza:
71%
Vegyél újat? 🤦‍♀
aug. 26. 01:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát ha sterilizálni nem tudod, akkor szerintem vegyél újat.

Ez a vissza nyomkodós dolog csak úgy lesz jó, ha tiszta körülmények közt csinálják, nem kerül minden sz@r a szemedbe tőle. Házilag szerintem nem fogod 100%ra megcsinálni, úgy, hogy tuti ne menjen bele valami. A fürdőszoba padlón van minden, pisi cseppek, koszos cipőn behozott galamb és kutya kaka, por, izzadság mielőtt fürdeni mész, és pára van, szóval minden féle penész is lesz jelen.

Ici pici részecskéket szabad szemmel nem látod, de okozthatnak bajt.

Max ha ez egy drága luxus márka esetén éri meg ezzel vacakolni, eljüldeni valahova hogy kemencével mindennel szépen sterilen összerakják.

Egy kétezer forintos paletta nem éri meg azt a pénzt hogy ezt rendesen megcsináltasd.

Azt, hogy othon kutyulj meg szerintem nem kéne, elég könnyen el lehet jutni az ügyeleti szemészetre hatalmasra dagadt gennyes akármikkel.

aug. 26. 07:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, második válaszoló,arra volt időd h kiskereskedelmi az emojit, de rendes válaszra nem
aug. 31. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Pedig igaza van a kettesnek, padlóról összekapart dzsuvás sminket én se tennék a szemem közvetlen közelébe
aug. 31. 22:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!