Szempilla? (lent.)
Sziasztok!
Nagyon tetszenek a műszempillák, de én nem szeretnék bizonyos ok/okok miatt. Szóval, van-e olyan szempillaspirál vagy bármi, amivel hasonló, “műszempillás” behatást kelthetek?
A saját kiinduló állapotodtól függ. Rövidek, ritkák, világosak?
Vagy eleve sűrű, hosszú.
Nekem a lifting volt az. Én sem akartam műszempillát, "álmos" érzésem van tőle.
Szögegyenesen előre merednek a pilláim (bár lifting óta ugye feltűnik, ahogy visszanő, és szerintem *lefele* nőnek), és rengeteg spirált kipróbáltam, legolcsóbbtól legdrágábbig, mindenhonnan rendeltem, mindig kutattam. Szempillagöndörítőket is próbáltam, mindenféle hack-eket, semmi.
Lifting óta a legolcsóbb Essence spirálokat használom, mind olyan, mintha műszempillám lenne.
Ricinusolajjal tudod serkenteni a saját pilláid növekedését, dúsabb is lesz tőle.
Még sajnos én sem találtam meg a tökéletes szempillaspirált, hiába próbáltam a drágább fajtákból is, csak a csalódásom volt nagyobb,a pillám nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!