Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, inkább felül, vagy...

Lányok, inkább felül, vagy inkább alul szoktátok kihúzni a szemeteket?

Figyelt kérdés
én tussal, vagy szemcerkával, vagy csak spirált használtok a szempillákra?
2010. nov. 1. 23:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
felül húzom ki mindig tussal.alul felül csak ha olyan helyre megyek
2010. nov. 1. 23:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem teljesen változó. Olyan a szemem, hogy nem jól néz ki, ha csak alul húzom ki, így általában felül erősebb a sminkem. Kivéve ha vámpírnak vagy ilyesminek öltözöm :D

Szoktam csak spirállal is, csak tussal is, csak szemceruzával is, és van, hogy mindegyik kerül rá.

Mindig váltogatom, hogy csináljam, pl. van, hogy szinte csak egy pontot teszek a szemem megfelelő sarkába tussal, van, hogy csak vékonyan kihúzom szemcerkával, van, hogy még el is mázolom a szemhéjamon. A színeket is mindig váltogatom, fekete, kék, zöld, rózsaszín, ezüst... ruhától, kedvtől és alkalomtól függően.

2010. nov. 1. 23:43
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

hétköznap: alul cerkával...spirál

valami nemtúlnagy alkalom/olyan kedvem van:alul cerka felül tus...spirál

2010. nov. 2. 00:15
 4/16 A kérdező kommentje:

és a tussal könnyű kifesteni? ha elrontjátok vagy le akarjátok mosni akkor könnyű leszedni? És ha azt akarjátok h ne kenődjön el a tus, akkor sokáig rajta marad?

Hogy festitek ki úgy hogy szimmetrikus legyen, tehát mindkét szemen egyforma?

2010. nov. 2. 00:41
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
felül a szempilláim vonalában szoktam néha szemceruzával (sötétkék/sötétlila/sötétbarna)és akkol kb 3/4ig alul is kihúzom, vagy fekete tussal. akkor csak fölül :)
2010. nov. 2. 01:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
hát tussal nem olyan egyszerű, de bele lehet jönni, gyakorolni kell hogy egyforma legyen. de ha vásárolsz ne ilyen ecseteset vegyél, hanem olyat aminek ilyen filc hegye van, azzal 1000x könnyebb
2010. nov. 2. 01:07
 7/16 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. nov. 2. 01:36
 8/16 A kérdező kommentje:

és tartós?

jobban néz ki ha felül van csak kihúzva a szem mondjuk, mintha csak alul?

2010. nov. 2. 01:37
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

szempillaspirál felül is, alul is(amennyire tudom)

aztán alul egész felületet jobbról balra meghúzom erősen feketével..aztán felül is úgy, mint alul a szemhélyaknál meghúzom..befelé haladva addig, amig birja a szemem anélkül,h. nem tudnám nyitva tartani:D

tust nem használok, egyedül nem menne..és eddig csak szétkenődött, mert belement a szemembe, hirtelen pislant erőteljeset az ember, aztán az egész elkenődik százfelé :D

de én szemhélyfestéket sem használok ésnem is használtam sosem.Az az egyedüli, amit nem szeretek :)

2010. nov. 2. 03:09
 10/16 A kérdező kommentje:

én se, max szemhéjpúder, meg szemcerka, ritkán spirál

de én csak alul húzom ki és csak felül spirálozom, alul a belső ívet is meg a külsőt is, fenn meg csak a külső sarkot

meg a szempillák alatti részt de azt csak a szélétől szemközépig mer zavarja a szemem

nekem a füstös árnyalat nem áll jól mer olyan mintha monoklim lenne

2010. nov. 2. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!