Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyenre szoktátok megcsinálni...

Milyenre szoktátok megcsinálni a szemeteket?

Figyelt kérdés
Nem tudtok valami egyszerű, de jó kis sminket? Még egy kérdés: Hol tudok venni nagyon fekete szemfestéket? Mindenhol szürke volt a legsötétebb, amit néztem, meg vettem egy fekete szemhéjfestéket, de mikor felkentem már nem volt olyan sötét.
2011. máj. 21. 23:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én az L.A.MakeUp nevü boltban vettem,bár drágább hely mint pl egy dm. Úgykell számitani,hogy pl körömlakk dm-ben 500ft itt 1200FT.:)

Mint példa.:)

Amugy én a ruhámhoz szoktam igazitani.Kicsit lealapozom a fejem, a szemem mindig feketével huzom ki,alul fehérrel (igy nagyobb lesz a szemem) és mindig az a lényeg,hogy amelyik szint kiválasztod két árnyalatbol álljon. Sötétebb árnyalat kerüljön a szemed külsö részére. A belsö szemzugba a világosabb,középen meg satirozd össze:) Szempillaspirál és kész. 4perc.:]

2011. máj. 22. 00:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lealapozózom az arcomat, a szemhéjamat is. Utána a szememre felteszek egy kis folyékony korrektort, majd stiftes korrektort is a karikákra. Majd bézs szinű sminkkel lealapozom a szemhéjamat. Ezután még ha olyanom van, akkor teszek a tetejére más színt, szineket is, de ezt csak ritkán! Majd kihúzom a szempillák tövében fekete szemceruzával, ezután jön a szempillaspirál, több rétegben! Fekete szemhéjfestéket én kb. csak 1 évben ha egyszer használok, de a maybelline-t ajánlom neked! Nekem olyan van, és nagyon fekete!
2011. máj. 22. 09:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Általában megtisztítom az arcomat, majd hidratálom.

Az apróbb bőrhibákra teszek egy kis korrektort, a szemhéjamra általában halvány barna vagy barackszínű szemhéjpúder kerül, és szempillaspirál, esetleg barna szemceruza. A számra barackos-rózsaszínes árnyalatú rúzs kerül. Ez egy hétköznapi, könnyű, szolid smink.

Ha alkalom van, akkor azért egy kis alapozót is használok, mert nem túl egyenletes a bőröm. Valamint szemhéjpúdert mindig a ruha színéhez választok és egy kicsit erősebben sminkelek, mint hétköznapokon, mégis visszafogot a végeredmény!

Ha bulizni megyek (nagy ritkán) elengedem magam és megpróbálom megcsinálni, amit megálmodok. Szoktam olyat, hogy a szempilláim tövét fekete szemhéjtussal húzom ki és alul pedig szemceruzával. Van, hogy csak alul szemceruzával, van hogy csak felül fekete tussal és spirált.

16/L

2011. máj. 22. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Lealapozom magam,aztán alul kifestem magam szemceruzálva,fölül szemhéktussal cicásra,majd alul is kicsit,hogy tartósabb legyen :)

Aztán szempillaspirál és púder,5 perc alatt kész vagyok.

2011. máj. 23. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!