Milyenre szoktátok megcsinálni a szemeteket?
Én az L.A.MakeUp nevü boltban vettem,bár drágább hely mint pl egy dm. Úgykell számitani,hogy pl körömlakk dm-ben 500ft itt 1200FT.:)
Mint példa.:)
Amugy én a ruhámhoz szoktam igazitani.Kicsit lealapozom a fejem, a szemem mindig feketével huzom ki,alul fehérrel (igy nagyobb lesz a szemem) és mindig az a lényeg,hogy amelyik szint kiválasztod két árnyalatbol álljon. Sötétebb árnyalat kerüljön a szemed külsö részére. A belsö szemzugba a világosabb,középen meg satirozd össze:) Szempillaspirál és kész. 4perc.:]
Általában megtisztítom az arcomat, majd hidratálom.
Az apróbb bőrhibákra teszek egy kis korrektort, a szemhéjamra általában halvány barna vagy barackszínű szemhéjpúder kerül, és szempillaspirál, esetleg barna szemceruza. A számra barackos-rózsaszínes árnyalatú rúzs kerül. Ez egy hétköznapi, könnyű, szolid smink.
Ha alkalom van, akkor azért egy kis alapozót is használok, mert nem túl egyenletes a bőröm. Valamint szemhéjpúdert mindig a ruha színéhez választok és egy kicsit erősebben sminkelek, mint hétköznapokon, mégis visszafogot a végeredmény!
Ha bulizni megyek (nagy ritkán) elengedem magam és megpróbálom megcsinálni, amit megálmodok. Szoktam olyat, hogy a szempilláim tövét fekete szemhéjtussal húzom ki és alul pedig szemceruzával. Van, hogy csak alul szemceruzával, van hogy csak felül fekete tussal és spirált.
16/L
Lealapozom magam,aztán alul kifestem magam szemceruzálva,fölül szemhéktussal cicásra,majd alul is kicsit,hogy tartósabb legyen :)
Aztán szempillaspirál és púder,5 perc alatt kész vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!