A smink tényleg roncsolja a bőrt?
Figyelt kérdés
aug. 8. 17:43
2/6 anonim válasza:
Ha rossz minőségű vagy ha nem mosod le este akkor igen. Amúgy meg nem.
4/6 anonim válasza:
Nem. Csak azért figyelj hol veszel, szóval vannak akik vesznek mindenféle noname terméket Sheinről, Aliexpressről, stb, na én onnan nem vennék, nem tudnám nyugodtan használni. Hiába olcsó, hiába tűnik jónak, de akkor inkább veszek olcsóbb kategóriás drogériás sminket, legalább az tudom hogy mi fán terem. Illetve az arctisztításra figyelj (mondjuk ha nem sminkelsz, akkor is), illetve a hidratálásra. Meg persze a fényvédelemre. :)
5/6 A kérdező kommentje:
#4 köszi
aug. 10. 06:39
6/6 anonim válasza:
Hát azért ha nem a böröd de Talc ami szím tiszta zsírkő.
Illat anyagok stb
Érdemes kerülni amik közt én használok márkákat és csak tőlük vennék.
Annabelminerals.
Drogériásból nyx bare with me serum korrektor, és blur alapozó.
Naturkozmetikumok inkább rendelem drágábban ha van rá pénzem mint hogy ilyen mérgeket kenjek magamra.
Illetve este mosd le alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!