Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sminktanácsadás tapasztalatok?

Sminktanácsadás tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Szeretnék jövőre elkezdeni sminkelni. Mivel fogalmam sincs hogyan kell jól csinálni, mik a lépések el szeretnél menni egy tanácsadásra.

Aki volt ilyenen tudna mesélni? Minden is érdekel. Segített? Hog érezted magad? Jól elmagyarázták mit hogyan kell? Stb.

Tudom, hogy lehet netről is tanulni dolgokat, de nem is tudom mi áll jól. Főleg ezért fordulnék profikhoz.

Köszönöm, ha válaszolsz. :)

aug. 6. 22:26
 1/2 anonim ***** válasza:

A jó smink alapja a szép bőr. Ezt tudnod kell.

Természetesen azért van a tanácsadás, hogy ebben segítsen. Én magam is sminkes vagyok.

A legjobb, ha ért a színekhez is, akihez mész.

Nagyon nagyon hosszú így leírni, milyen egy tanácsadás.

Megnézi a bőröd, a színeidet, ajánl textúrákat, eszközöket attól függően milyen hatást szeretnél elérni, mennyi pénzt tudsz belefektetni. Vannak multifunkciós ecsetek, szivacsok, amikkel több dolgot is fel tudsz vinni, nem muszáj egyből 20 ecset.

Arcformádat megnézitek, hogyan kontúrozd előnyösen.

Szemsminknél a szemforma, a rejtett szemhéj pl. speciális eset, ennek a sminkelése. Tusvonal húzása, füstös szemsmink készítése.

Én ezeket bele szoktam tenni a csoportos tanácsadásba, egyéniben pedig nyilván azt, ami kifejezetten az egyénre szabott.

De jó lesz meglátod.

Bár nagyon sok jó youtube-os van, akiktől tényleg lehet tanulni, mert jól, magyaráz, közelről mutat mindent. Nem ilyen 1-2 perces tiktokosra gondolok, hanem a régiek.

(MakeUp By Bebita Bonita, Manka Beauty, Turbucz Tímea, BiankaBrush)

Én tőlük tanultam, és kifejlesztettem a saját stílusomat.

aug. 7. 18:23
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ezt ilyen szépen össze foglaltad.

A bőröm most próbálom rendbe hozni. Van egy egyszerű arcápolási rutinom is.

Köszönöm, hogy ajánlottál youtube csatornákat. :)

aug. 13. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!