Meghajlott gyűrűt ki lehet egyenesíteni valahogy?
Figyelt kérdés
júl. 29. 08:56
1/7 anonim válasza:
Persze, ötvöshöz vidd el, szépen rendbe teszi.
2/7 A kérdező kommentje:
Pontosan hogyan egyenesíti ki? Sérülhet közben a gyűrű?
júl. 29. 10:06
3/7 anonim válasza:
A folyamatot nem tudom, nem vagyok szakember, de ha meg tudja csinálni, akkor biztosan sérülésmentesen.
Amikor beviszed, elmondja a lehetőségeket, aztán eldöntöd, hogy megfelel-e neked.
Én pl. köves gyűrűből akartam bevetetni, ott megmondták, hogy max 1-2 méretet tudnak bentebb venni, mert többnél már sérülne a köves rész.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor is meg tudja csinálni ha egy nagyobb kő van rajta? Nem csak sima karika gyűrű.
júl. 29. 13:58
5/7 A kérdező kommentje:
Elvittem ékszerészhez, megnézte. Azt mondta hogy ő nem lát rajta semmit és hülye vagyok. Szüleimnek is megmutattam, ők is mondták hogy valami baj van velem, mert nincs semmi baja a gyűrűnek. De ÉN LÁTOM hogy el van görbülve. Ha csak így hirtelen ránéz az ember tényleg nem lehet látni, de ha szemmagasságba emeled, összpontosítasz és hosszú másodpercekig nézed akkor lehet látni hogy ferde :( Nem tudom mit csináljak! Mindenki hülyének néz, csak az a baj hogy én látok olyan dolgokat amit mások nem. Pl ezt.
aug. 17. 00:46
6/7 anonim válasza:
Vidd el egy másik ékszerészhez is.
Ha ő is azt mondja amit a többiek, igazán megnyugodhatnál, hogy valóban nincs baja a gyűrűnek.
7/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, de nekem ez tüneti:). Elhiszem, hogy van görbület a gyűrűben, de olyan kicsi ami csak Téged zavar. Lehet egy másik ötvös megcsinálja, de tökéletes nem lesz. Ha nagyon megfigyeled, lehet, akkor is fogsz rajta valamit találni. Én minden dolgommal így vagyok:) Szimmetria/ szabályosság kényszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!