Szerintetek ezzel a szemöldökkel mit tud kezdeni a kozmetikus?
Figyelt kérdés
Nagyon csúnyának látjátok? Természetes módon nem egyforma
Csak ki szoktam szedegetni ami szálingósan nő, de ilyen a természetes formája. Voltam már több kozmetikusnál is, de mindegyik csak hasonlóan tudta kiszedni, mint én, ráadásul nem is tetszett.
júl. 24. 14:24
1/4 anonim válasza:
Nekem az "egyenes" szemöldök tetszik, úgyhogy én biztos kiszedném az alját, legalább fél centit úgy ahogy van, ahogy ezt a sajátommal is tettem. Az eleje egyébként nem rossz, szép a formája ezt leszámítva, hogy nekem nagyon kerek. Látszik, hogy ritkás a szemöldököd, de egy szemöldökcerúza/gél/por fél pillanat alatt szebbé tudná varázsolni.
2/4 anonim válasza:
Semmi baj nincs a szemöldököddel. Senkinek se egyforma.
3/4 anonim válasza:
Semmi baj nincs a szemöldököddel.
Egyébként nekem is hasonló a szemöldök vonala...
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem csúnya, hasonló az enyém is, magamnak igazítom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!