Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ciki, ha nőként nem járok...

Ciki, ha nőként nem járok kozmetikushoz és szempilláshoz, műkörmöshöz sem?

Figyelt kérdés

Igénytelenségre vall?

Egyébként ápolt vagyok, tehát szőrtelenítek, alaposan tisztálkodom, szemöldököt szedek, néha sminket is rakok magamra, de a műkörmöt nem tudom elviselni sokáig.

Próbálok egészségesen étkezni, sok vizet inni.

Műszempilla nekem picit sok, mármint nem túl természetes hatása van ezért nem szeretem.

Ez nőként ciki?

júl. 23. 13:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Miért érzed cikinek? Igényes nő vagyok, mégsem járok egyikhez sem, nem érzem szükségét. Tetszenek a natùr körmök, hosszù fekete pilláim vannak, nyílván kicsit sem hasonlíthatò a műpillához, de nekem az nem is tetszik. Az arcbőrömet, pedig itthon tartom karban. Tisztítok, hidratálok, havonta 1x kamillás gőzölök aztán arcpakolás és stb dolgok. Nagy divat a műköröm és pilla, szinte nincs olyan ismerősöm, akinek legalább az egyik ne lenne, de inkább mindkettő, nem érzem cikinek ettől függetlenül.
júl. 23. 20:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a ciki hogy ez felmerül. Nekem sincs egyik sem, de soha nem éreztem cikinek.
júl. 23. 22:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem ciki :)

Én azért nem járok kozmetikushoz, mert a bőröm hibátlan, az alap tisztálkodás elég neki. Műszempilla nem játszik, mert vastag, dús, hosszú, fekete pillákat kaptam gyárilag, tényleg nagyon szépek, felesleges tuningolni.

A műköröm szimplán idegesítene, zavarna.

Fodrászhoz nem járok, magam vágom, festem a hajamat. Olcsó és tök jól meg tudom csinálni.

Egyedül pedikűröshöz járok, mert a sarkam és a talpam hamar megadja magát, így havonta gondozást igényel, és azt nem tudom úgy megcsinálni, ahogy egy pedikűrös.

Semmi baj sincs veled, nem ez az igényesség alapja. Az igényesség a tisztaság és a rendezett külső.

júl. 23. 23:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én csak fodrászhoz járok. Nem érdekel, ki mit mond. A műszempilla konkrétan undorító. Mint a pislogós babák, úgy néznek ki a nők. Műköröm hagyján, főleg, ami nem csiricsáré, az szép tud lenni, de én tudok körmöt festeni. Már öreg vagyok ezekhez, hogy változtassak az ízlésemen
júl. 24. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!