Ciki, ha nőként nem járok kozmetikushoz és szempilláshoz, műkörmöshöz sem?
Igénytelenségre vall?
Egyébként ápolt vagyok, tehát szőrtelenítek, alaposan tisztálkodom, szemöldököt szedek, néha sminket is rakok magamra, de a műkörmöt nem tudom elviselni sokáig.
Próbálok egészségesen étkezni, sok vizet inni.
Műszempilla nekem picit sok, mármint nem túl természetes hatása van ezért nem szeretem.
Ez nőként ciki?
Nem ciki :)
Én azért nem járok kozmetikushoz, mert a bőröm hibátlan, az alap tisztálkodás elég neki. Műszempilla nem játszik, mert vastag, dús, hosszú, fekete pillákat kaptam gyárilag, tényleg nagyon szépek, felesleges tuningolni.
A műköröm szimplán idegesítene, zavarna.
Fodrászhoz nem járok, magam vágom, festem a hajamat. Olcsó és tök jól meg tudom csinálni.
Egyedül pedikűröshöz járok, mert a sarkam és a talpam hamar megadja magát, így havonta gondozást igényel, és azt nem tudom úgy megcsinálni, ahogy egy pedikűrös.
Semmi baj sincs veled, nem ez az igényesség alapja. Az igényesség a tisztaság és a rendezett külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!