Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ciki, ha nőként nem járok...

Ciki, ha nőként nem járok kozmetikushoz és szempilláshoz, műkörmöshöz sem?

Figyelt kérdés

Igénytelenségre vall?

Egyébként ápolt vagyok, tehát szőrtelenítek, alaposan tisztálkodom, szemöldököt szedek, néha sminket is rakok magamra, de a műkörmöt nem tudom elviselni sokáig.

Próbálok egészségesen étkezni, sok vizet inni.

Műszempilla nekem picit sok, mármint nem túl természetes hatása van ezért nem szeretem.

Ez nőként ciki?

júl. 23. 13:05
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
30/N
júl. 23. 13:05
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem ciki. Ezek nem is jelentenek feltétlenül ápoltságot, igényességet. A szempillát és a műkörmöt/géllakot is 2 hetente kéne csináltatni, mert csak addig szép. (már ha szép, mert valakinek frissen is borzalmas) Konkrétan egy nőt ismerek, aki tényleg minden 2 hétben megy pilláshoz. A 90%-nak inkább igénytelen, mint szép.
júl. 23. 13:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Enélkül is lehet valaki igényes és ápolt. Ízlés kérdése, hogy ki mit szeret magán viselni.
júl. 23. 13:21
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem, mért ciki neked a saját értékrended szerint élni! Alap, hogy úgy élek, ahogy én akarok, és másoknak ehhez semmi közük!
júl. 23. 13:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem,sőt,sok faszi az ilyen csajokat szereti!!!Éld az életed!
júl. 23. 13:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az ciki, hogy felmerült benned, hogy ciki lenne. Egyiket sem csinálom a felsoroltak közül, viszont rendszeresen tisztálkodom, tiszta ruhát veszek fel, nem mondhatják, hogy ápolatlan vagyok csak azért, mert fölösleges hülyeségekkel nem foglalkozom.
júl. 23. 13:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a ciki, hogy te cikinek gondolod. Azért íródott a kérdés.
júl. 23. 15:29
 8/14 anonim válasza:
100%
Én 23 vagyok, én sem csinálom egyiket sem. Elég olcsón hozom ki a szépségápolást, mert egy-egy termék jó sokáig elég szokott nekem lenni, de nem vagyok igénytelen. Magamnak szőrtelenítek borotvával, szolid sminket viselek, a körmömet magamnak csinálom gélhatású lakkal, nem mű, mert szerencsére szép erős, egészséges a saját körmöm is. A műszempilla meg egyszerűen nem tetszik, szerintem szempillaspirállal is nagyon szép végeredményt lehet elérni.
júl. 23. 17:03
 9/14 Metionin ***** válasza:
100%
Nem ciki, nem kell mindenkinek szeretnie ezeket. Én szeretek sminkelni de kozmetikusnál életemben nem voltam, a körmömet magamnak csinálom, a műszempilla meg nem tetszik.
júl. 23. 17:26
 10/14 A kérdező kommentje:

Láttam egy olyan kiírást, hogy ez amúgy tök természetes, ha egy nő pilláshoz megy. Ez nem egy plusz amit adhatsz magadnak, hanem ez az alap. Legalábbis, így jött le az egész, és tényleg azt látom, hogy minden második fiatal csajnak műszempillája van...

Az egyik lány azt ecsetelte, hogy ő milyen olcsón kijön, ha nem megy kozmetikushoz, hanem mindent maga csinál, maga veszi a pilláit, maga rakja fel...hát én akkor ezen nagyon sokat megspórolok.

júl. 23. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!