Ha egy nő egyáltalán nem festi a körmeit, az nőietlen?
Figyelt kérdés
júl. 11. 09:16
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Kézen nem festeni nőietlen, lábon nem.
Lábon nem festeni nőietlen, kézen nem.
Nem.
33 szavazat
2/16 anonim válasza:
Nem. A lényeg, hogy egyébként rendben legyen, ápolt legyen.
3/16 Kólauborkával válasza:
Szerintem nem, sőt én ránézek egy körmös álltal készített karomra és az első gondolatom: ez hogyan töröl segget?
7/16 anonim válasza:
3, 6: a kifestett köröm nem egyenlő a műkarmokkal.
8/16 Kólauborkával válasza:
Ez részben igaz, de azért elég sok ilyen karommal mászkálnak, persze ami csak kicsit meg van növesztve az más.
Egyébként láttam már szép körmöt, de azzal folyanat foglalkozni kell, és sokan nem teszik meg és inkább semmilyen ne legyen, mint igénytelen.
9/16 anonim válasza:
Kinek mi. Az tény hogy növeli a nőiességüket
10/16 anonim válasza:
Festettem a körmöm fiatal lány korom óta. Sima körömlakkal eleinte, utána körmössel géllakoztattam, majd magam csináltam. Idén januárban abbahagytam valahogy nem volt időm kedvem. Saját körmöm van közepes méretű szép egészséges. Ami feltűnt, hogy soha egyetlen férfi meg nem kérdezte tőlem, hogy miért nincs lakkozva a körmöm, vagy hogy ugyan lakkozzam már ki mert igy hogy néz ki. A nőiességhez semmi köze, hogy van e lakk a körmödön van nincs, az ellenkező nemet nem érdekli. A nőiesség nem a lakkozott körmökben rejlik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!