Mi a különbség a daith piercing és a migrénpiercing között? Van-e egyáltalán különbség?
Figyelt kérdés
Nemrég szúrattam egy daith piercinget, nem migrén miatt, nem vagyok migrénes, bár a fejem gyakran fáj egy kicsit, de azért szúrattam, mert tetszett és van már pár piercingem. 6500 forint volt egy teljesen normális, megbízható helyen, ez átlagos ár fülpiercingeknél. Elvileg ugyanaz, mint a migrén piercing, viszont migrén piercingeket meg ilyen 20-30 ezrekért látok... Ez ilyen lehúzás annak, aki nem ért hozzá?2023. júl. 8. 10:20
1/2 anonim válasza:
A daith szemre megy, meg mikor berajzolja a vendeg is mondhatja hogy lejjebb, fentebb akarja....
A migren meg az akupunkturas pontba megy, amit ha nem koklerhez mesz KIMERI.
2/2 anonim válasza:
A migrén piercingnél optimális esetben az a tudás kerül többe, hogy a szakember tudja, hogyan kell kimérni, és a megfelelő helyre szúrni a piercinget. Persze ott is vannak kóklerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!