Mennyire fáj az orr piercing?
Figyelt kérdés
Holnap után megyek orr piercinget szuratni és elkezdtem tőle félni hogy mennyire fog fájni, plusz mennyi ideig nem lehet strandolni vele? Úgy lehet hogy a fejemet nem rakom le a víz alá?2024. júl. 10. 23:28
1/3 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzá írni hogy a gyógyulási idő alatt ha esetleg megfáznék és orr sprayt szeretnék használni azt lehet?
2024. júl. 10. 23:36
2/3 anonim válasza:
Nekem az egyik legfájdalommentesebb piercingem volt, meg is lepődtem ezen. A fülemben vannak még piercingek, azok jobban fájtak. A szúrás sem volt vészes és utána nem is éreztem fájdalmat, nem vérzett, nem gyulladt be. 3 hónap után cseréltem karikára, akkor 1-2 hétig picit gyulladt volt, de elmúlt és azóta sincs semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!