Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminket ajanlotok...

Milyen sminket ajanlotok ilyen melegben?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok amik megfizetheto aron vannak es rossmann v dm boltokban megvasarolhatok. Es sminkek teren gondolok a korrektor,fenyvedo,alapozo,szempillaspiral,szajfeny

2024. júl. 9. 23:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Semmilyet. Annyira felesleges. Aki szép, az smink nélkül is szép, aki meg nem azon nem segít úgyse...
2024. júl. 10. 00:30
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Semmilyet
2024. júl. 10. 00:40
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Én az alapozót elhagynám. Ha az ember kint van, nagyon gyorsan leizzadja, szerintem nincs olyan alapozó, ami tökéletesen kibírná ezt az időt, szóval ha lehet, akkor szerintem ne erőltesd. Szerintem inkább szempillaspirálban, minimális korrektorban gondolkodj. Szempillaspirálnál pl. nekem a Maybelline Lash Sensational mindig is nagyon tartós volt. Fényvédőnek ajánlom a Revuele oil controlt vagy a Helia-D fényvédőjét. Korrektorban az Essence vagy Catrice folyékony korrektorát ajánlom.
2024. júl. 10. 06:37
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Én amúgy sminkelek de ilyenkor hagyom a fenébe mert csak leolvad rólam.
2024. júl. 10. 06:54
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
Fényvédő!!! Amiket én használok utána, mondjuk én mindig így csinálom, télen/nyáron: szempillaspirál (barna), szemöldök por, vagy szemöldök gél, korrektor a pattanásokra és utána mattító púder, fényvédős ajakápoló. Ez azért igazán nem sok...
2024. júl. 10. 08:39
 6/11 anonim ***** válasza:
36%

Ilyen filléres helyeken tuti nem fogsz találni.

Amúgy shiseido alapozó, natasha denona szemhéjfestékek, lancome szempillaspirál amik nekem bejöttek. Szívbeteg vagyok, tehat extra izzadós, de ezek a sminkek fent maradnak rajtam szinte egész nap.

2024. júl. 10. 09:09
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

Erős sminket érdemes hanyagolni nyáron szerintem, csak kenődik.

Én amit használok ilyenkor az a Beauty of Joseon fényvédő, (ha épp kipattogtam akkor rá egy leheletnyi(!) a Body Shop “szilárd alapozó”*, de ha nincsenek piros pattanásaim akkor ezt kihagyom), egy alverde mattító púder és szempillaspirál. Ja, meg valami random fényvédős ajakápoló.

Ez a maximum amit hajlandó vagyok elviselni magamon ilyenkor.

*: fogalmam sincs mi a neve, poros állagú cucc, de van fedése

2024. júl. 10. 09:38
 8/11 anonim ***** válasza:
68%
Nekem a Mac studio fix egész szépen megmarad/maradt, mostanában nem igazán járok el otthonról. Nekem a szemfestés potyogott inkább le mindigis.
2024. júl. 10. 11:33
 9/11 anonim válasza:
31%
Semmilyet csak a csúnyák sminkelnek, illetve akinek takargatni valója van... Majd nézd meg a bőröd 10év múlva
2024. júl. 11. 05:31
 10/11 anonim válasza:
72%

Fényvédő, ajakápoló.

Maximum szempillaspirál

2024. júl. 11. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!