Kozepiskolas lanyoknak milyen sminket ajanlotok?
#1 Koszi:)
Es szemoldok kihuzas még belefer?
Ez attól függ, hogy mit szeretnél, milyen színtípus vagy és mit bír el az arcod.
Sok embernek olyan az arcberendezése ebben a korban, hogy a kevés, szolid smink is soknak hat rajta, míg már erősebb, élénkebb dolgokkal is még az ízléses kategóriában marad.
Ami a legszolidabbak számára is praktikus lehet, az a szempillaspirál, szájkontúr ceruza, és egy kényelmes, mattra száradó, természetes színű folyékony ajakrúzs. Pont akkor jött divatba, amikor én voltam gimis, de még mindig ezt tartom a legpraktikusabbnak. Egyszerűen csak felkened reggel, nem kopik le, miközben iszol, beszélsz, csinálod a napi teendőidet, és nem mellesleg a matt-szatén finis az iskolában is visszafogottabbnak, természetesebbnek hat, mint valami brutál fényes, vizes hatású szájfény, ami ragacsos, csúszkál, lekopik és nem is kényelmes.
Drogérias sminkek
DM, Rossman. Olcsó maybelline vagy lovely az is jó
Essence
P2
Catrice
Pár ezer forintotbol egy full jó sminket össze lehet rakni
Persze ott is van drágább pl maxfaktor de ezt már nem mindenki engedheti meg magának.
A Kínaibol nem javaslom hogy sminket vegyél az gagyi vagyis nekem nem jött be!
Visszafogott alatt nem tudom pontosan mire gondoltal mert ugye kinek mi a visszafogott. nyugodtan sminkeld magad úgy ahogy szeretnéd a lényeg hogy neked tetszen
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!