A hatizsak viselese nem ciki a kozepiskolaban? A legtobb lany ridikullel jar 17/L
Nem ciki. En is hátizsákot hordtam, es fogok is a legtöbb helyre.
Egyrészt nem vagyok a retikülös típus,másrészt nem szakad le a kezem.
Volt osztálytársam ilyen nagyobb retikül táskába hozott 2 füzetet, amit különböző részekre osztott tantárgyaknak. Azonkívül bele nyomott egy pulcsit, hajvasalót, sminket, fésűt stb-t, majdnem szétszakadt a táskája.
Pasi szemmel nem. Én szerintem az a ciki mikor ezzel a Trex beállással viszik a kis tatyit. Már megjelenésre is értelmesebbnek mondok egy lányt akinek hátitáskája van.
Meg szerintem praktikusabb is a háti, több minden belefér, könnyebb cipelni. Egyetemen is látni pár lányt hátival. Ha ott nem ciki, akkor középsuliban sem.
Hátizsák.
Sokkal kényelmesebb. Az oldaltáska csúszkál ide-oda, mindig fogni kell, ha megpakolod akkor meg elhúzza a gerincedet.
Nem hinném, hogy ciki lenne. Középiskolában mindenki nagyon felnőttes akar lenni, aztán meg néznek, hogy szétment a gerincük 25 éves koruk előtt.
Én egyetemre is hátizsákban mentem, ha sok cuccot kellett vinnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!