Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A hatizsak viselese nem ciki...

A hatizsak viselese nem ciki a kozepiskolaban? A legtobb lany ridikullel jar 17/L

Figyelt kérdés
2020. aug. 30. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem baj. Rediküllel ugyanis randira szokás menni de ez Iskola , xd tanulni mèsz ès nem pasizni. Ennyi. Mibe fèrne el egy tankönyved ? A hàtizsákban . Redikülbe csak sminked legyen meg irataid. Meg telod.
2020. aug. 30. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki. En is hátizsákot hordtam, es fogok is a legtöbb helyre.

Egyrészt nem vagyok a retikülös típus,másrészt nem szakad le a kezem.

Volt osztálytársam ilyen nagyobb retikül táskába hozott 2 füzetet, amit különböző részekre osztott tantárgyaknak. Azonkívül bele nyomott egy pulcsit, hajvasalót, sminket, fésűt stb-t, majdnem szétszakadt a táskája.

2020. aug. 30. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs annál gázabb, mint amikor a lányok beleerőltetnek egy csomó cuccot valami divatos táskába.
2020. aug. 30. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Fiúként mondom, hogy jobban bejön a hátizsák lányokon. 18/F
2020. aug. 30. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Pasi szemmel nem. Én szerintem az a ciki mikor ezzel a Trex beállással viszik a kis tatyit. Már megjelenésre is értelmesebbnek mondok egy lányt akinek hátitáskája van.

Meg szerintem praktikusabb is a háti, több minden belefér, könnyebb cipelni. Egyetemen is látni pár lányt hátival. Ha ott nem ciki, akkor középsuliban sem.

2020. aug. 30. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:
41%
Öltözködés függő. Elegánsabb, nőiesebb ruhához nem illik.
2020. aug. 31. 10:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hátizsák.

Sokkal kényelmesebb. Az oldaltáska csúszkál ide-oda, mindig fogni kell, ha megpakolod akkor meg elhúzza a gerincedet.

2020. aug. 31. 15:07
 8/8 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy ciki lenne. Középiskolában mindenki nagyon felnőttes akar lenni, aztán meg néznek, hogy szétment a gerincük 25 éves koruk előtt.

Én egyetemre is hátizsákban mentem, ha sok cuccot kellett vinnem.

2020. aug. 31. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!