Pedig a fekete jó,rosszul csinálhattad meg.Amúgy füstös szemek mindenkép.Pl lila se rossz választás.
2010. okt. 31. 15:21
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!:))
Lila megy a barna szemhez?
2010. okt. 31. 15:22
4/9 anonim válasza:
Igen.
2010. okt. 31. 15:28
5/9 anonim válasza:
A lila a barnával szépen mutat. Az egyik kedvenc kombinációm.
Egyébként, szerintem nagyon szerencsés vagy, mert a szemszínedhez szinte minden szín illik és melegséget sugároz : )
Én ezeket a színeket javasolnám neked: csokoládébarna-karamell, lila, mályva, rózsaszín de a türkiz is szépen mutathat. Próbáld meg úgy, hogy belülről kifelé(a szemzug írányába) sötétedjen a szemhéjpúder
Remélem segítettem valamicskét. :)
2010. okt. 31. 15:48
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, sokat segítettél, köszi szépen a választ!:))
2010. okt. 31. 15:52
7/9 anonim válasza:
Nekem is nagyon hasonló színű a szemem, amiket én szoktam használni és jól is állnak a szemszínemhez: natúr sminkhez, vagy nagyon szolidhoz: barna árnyalatai inkább az aranybarnákat részesítem előnyben, cappucino, törtfehér, gyöngyház, ha hangsúlyosabb a szemem, akkor: rózsaszín (szép világos), lila ( barna szemhez elvileg ez passzol a legjobban), zöld (ezt mindig egekig dícsérik), fekete (füstös), szürke, kék. És ahogy előttem is írták, a belső szemzugtól kifelé sötétedjenek a színek. Nekem nagyon sokat segítettek bizonyos videók, a youtubon üsd be, hogy dorkasminkel, szinte mindent tőle lestem el. remélem tudtam segíteni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!