Barna szemhez és világos bőrhöz milyen szemhéjpúder illik?
Nektek melyik szemhéjpúder vált be?(konkrét terméket légyszi)
Köszönöm:)
Sajnos nem találtam neten olyat,de a bourjoisnak van olyan h egy szin 3-4 árnyalat van egyben világostol a sötétig.Szerintem a barna szemedhez a barna biztos menne.
Na megtaláltam,de ez se magyar oldal:
Az olcsok közt pedig ezekre esküszöm:
Ebböl is a 005,0016,és a 004-es(nekem is barna a szemem).
köszönöm:)
halványrózsaszínes, barackos, aranyos, sötétkékes árnyalatok jól mutatnának?
Én még a barnán kivül meg amit mutatam az a borso,azon kivül még fekettét és sötétkéket szoktam használni és jol állnak nagyon,persze attol is függ knek menyire kerek az arca ha tul kerek akkor elönytelen,de ha nomrál akkor jo.
A rozsaszin is szerintem jo a barnához.
menj el szolizni vagy 3x és akkor lesz színed. Aztán vehetsz 2-es alapozót, meg hozzá 2-es púdert mondjuk a miss sporty-s nem drága és sztem jó, nekem olyan van.
aztán mehet a sötétkékes árnyalat a szemed fölé, a szempillák tövében alul pedig kihúzhatod a szemed fekete szemceruzával. esetleg ajánlom a fekete szemhéjtust.
a kékkel lehet a legjobban kiemelni a barna szemszínt!
De ha azt te túl hűvösnek érzed, vagy nem szereted a kéket, akkor barackos, narancssárgás árnyalaokban is gondolkodhatsz, esetleg barnászöld(pisztávia) színt.
köszönöm.
nem szeretnék szolizni menni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!