Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek hogy áll a lányokn...

Szerintetek hogy áll a lányoknak a száj pc?

Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Szájban hol? Ööö, az a bibírcsókos nekem tetszik, mármint mikor ott van a piercing, ahol öregasszonyoknak a bibícsók. (^¸^)
2010. okt. 30. 10:51
 2/6 A kérdező kommentje:
jajj bocsi rosszul írtam a nyelv piercingre gondoltam^^
2010. okt. 30. 11:00
 3/6 anonim ***** válasza:
sztem jól néz ki, de az úgysem látszik mindig. apám véleménye a nyelv és ajak pc-ről: olyat csak a prostik csináltatnak x) bár én akkor is szeretnék. De szerintem ez is személyiség és arc függő. Van, akinek rettenetesen áll.
2010. okt. 30. 11:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát szokványos annyira már h megse nézem senkin. Inkább próbálj meg beújítani dupla nyelv pc-vel azt már megnézik majd.

18/F

2010. okt. 30. 17:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Van aki dadog tőle XD. De amúgy felesleges szerintem
2010. okt. 31. 10:08
 6/6 anonim válasza:
Szia!Szerintem....Nekem van nyelv,ajak és köldök piercingem is.Én kimondottan szeretem.Eleinte nehéz volt megszokni,de egészen jól viseltem.Ma meg már ki sem venném.Szerintem nagyon sok mindenkinek jól áll,csak tudni kell viselni és vele viselkedni.
2010. nov. 2. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!