Szemöldök tetovalassal kapcsolatban mik a tapasztalatok?
Én azt gondolom, magamból és sminkre érkező vendégeim tapasztalatából, hogy sokan, ha megbánják, az inkább azért van, mert mindig változik a trend és rengetegen a trendeket követik, nem pedig a saját adottságaikat. Most például a természetes, meg felfelé fésült, laminált a divat. Volt, amikor a nagyon vékony, volt amikor a dús, vastag. A másik pedig a hajszínváltoztatás. Én például hol platinaszőke vagyok, hol lila, hol mélybordó, hol rézvörös. Nyilván ezek nem egy évben, de akkor is. Lényegesen megkönnyítené a dolgom, ha nem kellene mindennap csinálgatni, mert amúgy, ritka, hiányos, nem egyforma, de tudom, hogy ha hajszínt módosítok, ugyanúgy festegethetném, lehet nem is tudnám eltakarni.
Tudom, a kérdésed nem igazán erre irányult, de érdemes ezeket is számításba venni.
Hogy kinek hogy kopik, teljesen bőrfüggő, illetve minden esetben alaposan utána kell nézni a szakember munkáinak.
Réti Dóra munkáit nézd meg, tiktokon rengeteg videót készít a szemöldöktetoválassal kapcsolatban. Nemcsak a munkáiról, hanem pont ilyen kérdésekre is válaszol.
én egy évvel ezelőtt csináltattam mert vékonyszálú kevés szőke.
az az igazság hogy nem jó volt eleve a színválasztás. formára elégedett vagyok. de én kifejezetten világos meleg árnyalatot szerettem volna ami szőkéknek van de a smiktetováló rábeszélt higybközépbarna szín is kell bele mert hamar kikopik majd. ennekcaz let az eredménye higybkaptam es sokcsokcárnyalattal sötétebbet amit én szerettem volna. 1 év után módosul a színe bárkinél is csináltagod és ott tartok van egy formára szép szemöldököm de színre egy kiszürkült elkopott fakult . nem fogok viszamenni frisitésre gondolkodtan a lézeren sokat nagyon sokat . carbon peelinget akadok rá csináltatni minél kíméletesebben akarom eltávolítatni ha nem hiányos semmi szőke a szemöldököd ne csináltass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!