Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ezt hogy csinálja? (videóval)

AĐA kérdése:

Ezt hogy csinálja? (videóval)

Figyelt kérdés

ugy értem hogy a viz az meleg vagy hideg legyen???

vagy egyáltalán kell hozzá vmi plusz dolog??

nekem nem sikerült....:S

help! kössszi

2010. okt. 29. 17:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

tudsz pl tüzes mintát csinálni

ez is egyszerű

a körmödet befested átlátszóval vagy rózsaszínnel a körmöd végét ahol hosszú ott fehérrel fested be és a fehérre csepegtetsz 2 fajta színű körömlakkot és fogpiszkálóval lehúzod .

nagyon egyszerű és mutatós is.

Ha meg mintákat szeretnél akkor lehet kapni körömnyomdát és így pl pillangót vagy virágot tudsz nyomatni a körmödre díszként

2010. okt. 30. 10:33
 22/24 anonim ***** válasza:

[link]

előző voltam

2010. okt. 30. 10:35
 23/24 anonim ***** válasza:

Szija!

Nem nem jó ha olajat öntesz a víz tetejére!

Ha mindenképpen meg akarod csinálni vízzel akkor különböző helyeken iratkozz fel hogy tanácsadásra vagy bármire hogy kapj mintát körömlakkot vagy műkörömzselét és kapsz olyankor egy picike mintát!

Azt talán ha víz tetejére csöppented akkor árban is jól jártál és lehet hogy sikerül is de ez sem tuti!!Ezt is a barátnőm mondta mert neki van boltja is és náluk is van ilyen hogy kapsz egy mintát ha feliratkozol törzsvásárlónak!

Hát megint csak sok sikert!!:D

2010. okt. 30. 15:52
 24/24 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek! azóta csináltam egy szinátmenetes körmöt,gyönyörű! :)
2010. okt. 30. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!