A kérdező szavazást indított:
Catrice liquid camouflage korrektor
Essence camouflage matt korrektor
16 szavazat
2/9 A kérdező kommentje:
Hát majdnem az egész arcomra, mert alapozót annyira nem szeretnék használni.
ápr. 29. 21:12
3/9 anonim válasza:
Tehát inkább használsz camouflage-t, ami vastag, erősen pigmentált és szárít?
Mi a baj az alapozóval? És csak oda korrektor, ahová szükséges+színkorrekció a szem alatt.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. De az alapozó az nem olyan hogy ilyen vastagabb az arcon? Ilyet csak hallottam.
Egyébként gondolkodok ez a fajta alapozón: [link]
Jókat hallottam róla.
ápr. 29. 21:42
5/9 anonim válasza:
Vannak kis fedésű alapozók (ilyenek általában a skin tintek) vagy a bb és cc krémek. Vannak közepes és magas fedésű alapozók. Ez a catrice közepes magas fedét lehet vele csinálni, viszont elégé sárgás a színe
6/9 A kérdező kommentje:
Köszii
ápr. 30. 17:58
7/9 anonim válasza:
Én nagy különbséget nem fedeztem fel a két korrektor között, szerintem kb. ugyanazt hozza.
8/9 anonim válasza:
Én is Catrice Liquid Camouflage-t használok az egész arcomra már évek óta.
Itthon egyszerűen NINCS olyan extrém világos, rózsaszínes tónusú alapozó, ami tökéletesen passzol a bőrömhöz, és néz ki tőle az arcom úgy, mint egy vedlő lárvának.
Engem nem szárít, magas fedése van, hosszú órák után is szép textúrája van, egész nap rajtam marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!