Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért van minden 2.nőnek...

Miért van minden 2.nőnek géllakkja/műkörme?

Figyelt kérdés
Nem ítélkezés, csak érdekel mi a jó benne
2024. márc. 29. 19:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert Pamela Anderson ugye 30 évvel ezelőtt a természetes szépségével lett minden pasi kedvence.
2024. márc. 31. 03:49
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

21 éves vagyok, műkörmöm egyszer volt még gimiben az egyik nyári szünetben 2 hónapig, géllakkom többször is volt, bár hosszú ideig, rendszeresen soha nem jártam körmöshöz. Nálam ennek főleg anyagi okai vannak, amíg nem dolgoztam, addig ugye teljes mértékben a szüleimtől kaptam pénzt, amit nem erre kaptam, most jelenleg dolgozom, ki tudnám fizetni, de nekem túl sok erre 3 hetente ~7000 Ft-ot kiadni. Tudom, hogy az anyagárak drágák és becsülöm a körmösök munkáját, de nekem jelenleg ez nem fér bele, akármennyire is szeretem a szép körmöket. Amúgy az az előnye, hogy tartós, nem kopik le pár nap múlva és egy szakember szebben megcsinálja, mint én.

De ennek ellenére nem gondolom azt, hogy ez az “alap ápoltság” része. Általában festem a körmöm valamilyen nude körömlakkal, néha erősebbek, néha nincs kifestve, de ettől még ápolt vagyok.

2024. márc. 31. 15:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!