Miért van minden 2.nőnek géllakkja/műkörme?
Mert sok nő szereti, ha ki van festve a körme, viszont a sima körömlakk jó esetben kibírja pár napig, utána meg elkezd lepattogni a köröm felületéről. Szóval pár naponta ki kell festeni a körmöt, ha azt akarja az ember, hogy mindig tökéletesen nézzen ki a köröm, lepattogott rész nélkül.
Erre jó a géllakk. Nem műköröm, hanem a saját körmöd, viszont tartós, több hétig szép marad, nem fog a lakk lepattogni. A géllakk igazából annyi, hogy UV/LED lámpa alatt szárad meg a lakk, szóval ez sem egy nagy ördöngösség.
A műköröm pedig leginkább arra jó, hogyha az ember hosszabb körmöt akar, de a sajátja gyengébb, letörik, illetve nyilván ez esetben is a lakk több hétig rajta van a körmön, nem pattogzik le. Szóval a műköröm igazából a gyengébb, könnyen letörő körmökre "megoldás", egybe vegyítve azzal az előnnyel, hogy több hétig szép színes lesz a köröm.
Én például géllakkozni szoktam magamnak, vagy néha sima körömlakk. Szeretem a géllakkot, mert hetekig nem kell foglalkozni a körmökkel akkor, a sima körömlakknál pedig nekem a 3 ezres körömlakk is jó ha max. 2 napig bírja jó állapotban, utána már csúnya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!