Mac, Clinique vagy Artdeco alapozó? Melyik jobb? (bővebben lent, fontos)
Ezek alapján meyik lenne jobb:
KICSIT érzékeny a bőröm és tele van akne okozta piros hegekkel,amik szerencsére már nem ANNYIRA feltűnőek.
Olyat szeretnék,ami jól fed,de nem maszk hatású(természetesnek tűnő),elég sok színben van és tartós fixáló púder nélkül is.
A válaszokat előre is nagyon köszönöm. :)
köszi a választ,de nekem most az van:)
az a baj vele,hogy 3-4 óra után foltosodik és nem megfelelő a színe a bőrömhöz,nude-ot használok,de az túl sötét nekem,az egy-el világosabb meg túl fehér
Egyik sem. Mi a f*sznak raktok ilyen sz*rokat magatokra? Ötven évesen mit kensz majd a pofádra, diszperzitet?
Állandóan összecseszitek vele az embert, olyan érzés utána, mintha koszos lennék. Társaságban igyekszem csak szóban köszönni az olyan nőknek, akik ki vannak mázolva. Mintha egy frissen meszelt falat ölelgetnék... : S
Utolsó válaszoló nagyon buta.
Én is használok sminket. És nem vagyok ráncos. 30 leszek lassan. A koszos levegűjű városban véd a smink a szennyezőanygoktól+ az uv-tól is ha uv-szűrő van benne. emelett ápol és hidratál. A lényeg, hogy jó minőségűt kell venni. A sminktől az ember magabiztosabb lesz és szebb. Ja és véd a hideg, szél, porszemcsék, egyéb szenny. anygok ellen.
Én mindig teszek folyékony alapozót T-vonalba, és egy leheletnyi pirosítót. Nos, a fiúk mindig azt mondják, nekem nem kell sminkelnem magam, mert én így vagyok szép...persze van rajtam smink, csak nem látszik:D
07:42!örülj neki,hogy neked nem heges az arcod és nincs mit eltüntetni.egyébként meg látszik milyen értelmes vagy...
ha valakinek van valami tapasztalata kérem írjon
köszi a választ:)
mennyire fed jól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!