SÜRGŐS! Hogyan jobb a női nemi szerv az ágyban?
(bővebben lent)
Figyelt kérdés
holnapután fogok először lefeküdni a barátommal. milyen legyen alul? nagyon szőrös? ritkítottan szőrös? csak egy csík? teljesen csupasz?
2010. nov. 3. 21:01
1/8 anonim válasza:
Én a csupaszt szeretem.
2010. nov. 3. 21:04
2/8 anonim válasza:
Nem sejted milyet szeret?
2010. nov. 3. 21:06
3/8 A kérdező kommentje:
hát én nemtudom mert nem mertem megkérdezni tőle..
2010. nov. 3. 21:07
4/8 anonim válasza:
Legyen csupasz^^Ha meg szőröset szeretne akkor megnöveszted újra,de még ez mindig jobb,mintha szőrössel állítanál oda miközben nem is szereti.
2010. nov. 3. 21:08
5/8 anonim válasza:
Figyelj, szerintem várj még a szexszel. Több okból mondom ezt. Ha még nincs köztetek akkora intimitás, hogy erről beszéljetek, illetve ha egyáltalán Te emiatt szorongsz, meg a leírtakból ítélve még semennyi petting se volt - akkor szerintem még nem jutott el a kapcsolat arra a pontra, hogy szexeljetek. A szex csak akkor lesz jó, ha felszabadult vagy és nem szorongsz.
Amúgy meg egy jó kapcsolatban a pasi nem fordul el undorodva, akármilyen a nemi szerved, hanem szétörüli az agyát, hogy Te szétrakod neki a lábad. ;) Később is meg lehet az ilyesmit beszélni hogy ő és TE hogy szeretitek.
2010. nov. 3. 21:14
6/8 anonim válasza:
ha megbeszéltétek, hogy holnapután lesz a nagy nap, akkor ezt a dolgot sztem igazán megkérdezhetnéd, nem? egyébként én si a kopterra szavazok :D ja! nem biztos, h jó ötlet, h megvan a pontos dőpont, h melyik nap fogtok.....időre nem lehet kedvet csinálni, de azért sok szerencsét!! és kívánom, h úgy sikerüljön, ahogy szeretnéd!! :)
2010. nov. 3. 21:14
7/8 anonim válasza:
Szerintem meg inkább csak csíkra, az valahol átmenet a kettő között. Amúgy nem valószínű, hogy amiatt utasítana vissza, hogy milyen fazonra nyírtad, max később megjegyzi, h neki így vagy úgy jobban tetszene.
2010. nov. 3. 21:15
8/8 anonim válasza:
Azért még ne feküdj le vele tényleg, ha eddig még csak nem is látta a lenti helyzetet... Oo
Gondolom fiatal vagy, ezek a srácok meg már csak az átszabott csupaszított pedofil hajlamokat keltő punikat ismerik... De ha neked az nem jön be, akkor hagyj egy csíkot, kevesebb talán az irritáció is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!