Hányan szeretitek az Avon termékeit? Mi a véleményetek róla?
Én mostanában ritkán vásárolok tőlük.
A sminkcuccoktól nem vagyok elájulva. Nem jobbak, mint egy Essence vagy Maybelline stb. termék.
Az arckrémek közül van ami nem rossz, néha golyós dezodort is veszek.
én kozmetikai cuccokat nagyon ritkán rendelek onnan bevallom eddig az orifalme-ből rendeltem de az avon jobb...
Essence termékeket szeretem amit a dmben is megvehetek megnézhetem milyen,kipróbálhatom és olcsóbban meg tudom venni...
egyébként a parfümjei jók,amiket idáig rendeltem mindnek finom illata volt...
A sminkeik okésak, tulképpen bírom őket, bár ezért a pénzért jobb minőségű cuccokat is be lehet szerezni drogériában, hasonlót meg olcsóbban (sőt, ha az ember tudja, hol kell, akkor jobbat is :D). Pont most vettem egy szemhéjnégyest, és hogy finom legyek, nem dobtam tőle hanyatt magam... a 4 szemhéjfestékből 2-nek szinte semmi színerőssége sincs, és sem a hozzá kapott applikátorral, sem normál sminkecsettel nem sikerült elég vastagon felvinnem, mert egyszerűen tapad az ecsethez... de mondjuk az alap avonos rúzsokat nagyon bírom.
Parfümökből egyedül a Summer white jött be-bár ez egyéni szoc probléma asszem :).
Ami bajom van még velük, az az, hogy a katalógusban gyakran köszönőviszonyban sincsenek a színek az igazival-még az ékszereknél és a táskáknál is. Szval ha tudsz, akkor inkább menj el márkaboltba színeket csekkolni. Táskafronton még annyit tudnék mondani, hogy nagyon ügyesen trükköznek a megvilágításokkal (volt, ami a katalógusban mattnak tűnt, élőben meg ilyen full fényes lakk vacak).
Anew termékekkel kapcsolatban pedig csak annyit, hogy óvatosan-anyukám konkrétan kiütéses lett tőlük :S.
Kedvesek vagytok,köszi a válaszokat!
Várok még véleményeket!:)))
Az Anew-ot én is használom,de semmi gond vele,ha a bőrnek és kornak megfelelő van választva.
Sminkjeim is vannak,most az idén sok minden akciósan volt,mivel 20éves az Avon.Nagyon jó árban tudtam vásárolni!
Nézzétek meg ti is a mostani meg a következő katalógusokat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!