Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hányan szeretitek az Avon...

Hányan szeretitek az Avon termékeit? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én mostanában ritkán vásárolok tőlük.

A sminkcuccoktól nem vagyok elájulva. Nem jobbak, mint egy Essence vagy Maybelline stb. termék.

Az arckrémek közül van ami nem rossz, néha golyós dezodort is veszek.

2010. okt. 25. 21:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

én kozmetikai cuccokat nagyon ritkán rendelek onnan bevallom eddig az orifalme-ből rendeltem de az avon jobb...

Essence termékeket szeretem amit a dmben is megvehetek megnézhetem milyen,kipróbálhatom és olcsóbban meg tudom venni...

egyébként a parfümjei jók,amiket idáig rendeltem mindnek finom illata volt...

2010. okt. 25. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:

A sminkeik okésak, tulképpen bírom őket, bár ezért a pénzért jobb minőségű cuccokat is be lehet szerezni drogériában, hasonlót meg olcsóbban (sőt, ha az ember tudja, hol kell, akkor jobbat is :D). Pont most vettem egy szemhéjnégyest, és hogy finom legyek, nem dobtam tőle hanyatt magam... a 4 szemhéjfestékből 2-nek szinte semmi színerőssége sincs, és sem a hozzá kapott applikátorral, sem normál sminkecsettel nem sikerült elég vastagon felvinnem, mert egyszerűen tapad az ecsethez... de mondjuk az alap avonos rúzsokat nagyon bírom.

Parfümökből egyedül a Summer white jött be-bár ez egyéni szoc probléma asszem :).

Ami bajom van még velük, az az, hogy a katalógusban gyakran köszönőviszonyban sincsenek a színek az igazival-még az ékszereknél és a táskáknál is. Szval ha tudsz, akkor inkább menj el márkaboltba színeket csekkolni. Táskafronton még annyit tudnék mondani, hogy nagyon ügyesen trükköznek a megvilágításokkal (volt, ami a katalógusban mattnak tűnt, élőben meg ilyen full fényes lakk vacak).

Anew termékekkel kapcsolatban pedig csak annyit, hogy óvatosan-anyukám konkrétan kiütéses lett tőlük :S.

2010. okt. 25. 21:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedvesek vagytok,köszi a válaszokat!

Várok még véleményeket!:)))

Az Anew-ot én is használom,de semmi gond vele,ha a bőrnek és kornak megfelelő van választva.

Sminkjeim is vannak,most az idén sok minden akciósan volt,mivel 20éves az Avon.Nagyon jó árban tudtam vásárolni!

Nézzétek meg ti is a mostani meg a következő katalógusokat is!

2010. okt. 26. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!