Kb egy hónapja hogy csinaltattam medusa piercinget. Milyen anyagból valót érdemes hordani hogy ne zavarjon?
Hogy érted hogy beleolvad? Miből van ami jelenleg bent van?
Amúgy titániumot tudom ajánlani.
Egy hónap alatt még NEM gyógyult.
Kb fél év, mire kicserélheted, de mivel megpiszkáltad, ez a stopperóra nem csak lenullázódott, de még lehet tettél is rá pár hetet mert megtépted és új mikrosérüléseket csináltál.
Amíg gyógyul, el fog állni.
Amíg gyógyul, legyen benne titánium.
Aztán ha meggyógyult (azaz kb Szeptember közepe-vége), tehetsz bele szilikont hogy be bántsa a fogad hosszú távon. A végére meg olyan bogyót ami tetszik, titánium, ezüst, arany stb.
A hátulja akar "belenőni"?
Mert ezeknél a medusáknál normális, hogy befészkeli magát (nesting), de ez még nem belenövés. Nem tűnik el, csak van egy lenyomata.
Nekem is ilyen, hogy a bőr körbeöleli pedig nem szorít, és elég hosszú is a pálca benne.
Ez kb olyan, mint amikor egy jegygyűrű megnyomja az ujjadat és marad utánna egy lenyomat. De ha nem hordod, ez visszaáll.
Az már baj ha eltûnik 😑
Valszeg kicsi a háta, vagy pici a pálca.
Egyenlőre vissza cseréltem nagyobbra mindenképp szerzek majd nagyobb hátut szerintem vagy más anyagból készültet.
Így utólag is köszönöm a válaszokat 🫶🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!