Csajok, tudjatok ennek a titkát? Egy sörhasú srác kérdezi.
Hogy hívják azt az ilyen mondjam ecsetelőt? Ami ilyen totál puha sörtéjű, amivel bepowderezet az arcod? Így finoman szétoszlatod az ilyen por szerű sminket?
Kéne mert tornázom ezzel a szalaggal, tudjátok ilyen ellenállásos gumi szallag. A kezénél mondta a modell alkatú csajszi, aki szakember ha jól tudom, hogy be kell powderezni. Na most vettem ilyen hintőport, csak túl sok megy rá és kéne az a pamacs vagy mi.
Mi a neve? Totál nem vagyok otthon sminkben.. Pamacsnak hívják? Vagy hogy keressem a DM ben?
koszonom szepen tokeletes a valasz beirtam dm keresobe pont az amire gondoltam - puder ecset szo szerint.
Koszonettel,
egy sorhasu srac.
3
Nem rossz otlet, megnezem4
koszonom mindenkinek
meg is vettem m ost rogton amugy. Mondjatok hogy valamelyikotok oda rakott a hajsamponok hoz hatul egyet mert 1 db volt csak amilyen kell n ekem szo szerint
koszonom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!