Vivantis oldal megbízható?
Lattafa parfümöt szeretnék rendelni Vivantison egy tizessel olcsóbb mint Notinon.
Szerintetek eredeti vagy merjem megrendelni?
Azért nem mindegy, hogy 21 vagy 11 🙄
Vagy nem tudom hogy ilyen parfümöt hamisítanak e egyáltalán, azért nem egy Sí vagy YSL 😅
Köszi a válaszokat 😊
Rendeltem már onnan, semmi gond nem volt vele.
Megkérdezhetem, melyik Lattafa parfümöt rendelnéd? :) Csak mert én is most ismerkedem velük, itt meg nem sok véleményt olvastam még róluk.
Ennek örülök 😌
Lattafa Tharwah Gold elvileg YSL le parfum dupe
Eddig lattafatol az opulent oud-ot használtam és az oud mood-ot nekem mint a kettő bejött és nagyon dicsérték rajtam.
Az oud mood egy elég édes, karamellás illat, nekem néha kicsit tömény volt, az opulent az kicsit füstösebb, nekem az jobban bejött.
A Swiss Arabiantól a Shaghaf oud olyan mintha a kettőnek az elegye lenne, az is nagy favorit 😅
Én imádom az arab parfümöket, már jó ideje csak ezeket használom.
Igen.
Lattafa Asad van, ez Dior Sauvage Elixir utánzat. Teljesen ugyanaz szinte, nagyon tartós. Megbízható oldal. Arab parfümöket amúgy sem hamisítanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!