Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért folyik el a sminkem?

Miért folyik el a sminkem?

Figyelt kérdés

Általában bealapozózom az arcom utána púder majd jön a szemem. Általában kihuzom szemceruzával aztán van hogy tust is rakok de mind a kettő elfolyik valamilyen módon de úgy hogy úgy nézek ki mint egy koala. Ha meg se dörzsölöm a szemem mire beérek a suliba... na jó ez tulzás mondjuk kisminkelek és egy jó másfél-2 óra múlva minta semmi nem történt volna... : S

Segítsetek kérlek. !

2010. okt. 21. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem megfelelő sminket használsz. Nekem is voltak rossz minőségű sminkjeim, vagy nem rossz minőségű, de olyan, ami egyszerűen nem vált be. Kísérletezni kell:) Vagy nem szokott izzadni az arcod? (hülye kérdés, de van egy ismerősöm, akinek nagyon izzad az orraO.o)
2010. okt. 21. 20:20
 2/5 A kérdező kommentje:

S-he stylezone a szemceruzám

Manhattan a szemtusom

Olyan az alapozom amit a megasztárosok használnak ( kozmatikusnál vettem )

A puderem pedig Loréal Accord Parfait.

ööö. Nem nem vagyok izzados, nagyon de tényleg nagyon kicsit zsíros a börőm, de úgy általánoságban nem.: s

2010. okt. 21. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Megnyugtatlak, szinte mindenkinek elkenődik.

Én úgy szoktam, hogy viszek magammal kis tükröt, meg szemceruzát a suliba, és megigazítom, ha lekenődött.

Vagy pdg ha nem vízálló tust/szemceruzát használsz, az is lehet az oka. Vízállót vegyél. :)

2010. okt. 22. 00:54
 4/5 A kérdező kommentje:

de nem értem hogy miért. osztálytársamnak állandoan rendbe van és sose igazitja. : s

na m1 köszönöm megfogadom a tanácsodat. : d

2010. okt. 24. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Sminkelés előtt alapozd le a szemhéjad is és amikor tussal vagy ceruzával kihúztad azon menj át fekete szemféjpúderrel is akkor nem fog kenődni.És odaáig fest a szemhéjad amig felkenődik a tusvonal :)
2010. nov. 20. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!