Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért folyik le olyan gyorsan...

Miért folyik le olyan gyorsan a sminkem?

Figyelt kérdés
Főként a szememre gondolok. Nem tudom festeni,mert hiába festem ki (szemhéjpúderrel,előtte alapozó meg minden,hogy tartós legyen) 1-2 óra múlva egy kis csíkba összeáll mintha folyékony szemfestékkel festettem volna.Ez nagyon csúnya,ezért nem szoktam festeni magam.És minden szemhéjpúder ilyen. Mindenkinek ilyen? Mit lehet ellene tenni,hogy tartósabb legyen?
2009. ápr. 13. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
A technikád jó, én azt mondom rossz alapozót foghattál ki. Próbálkozz más márkájúval, állagúval és arra vidd rá a szemhéjpúdert. A szemhéjpúder márkákkal is érdemes kísérletezni, de mint említetted többfélét próbáltál. Tehát mivel a technikád jó, én az alapozóra gyanakszom.
2009. ápr. 13. 20:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Már többféle alapozót is próbáltam és igen szemhéjfestéket is,de mindtől ilyen :(
2009. ápr. 13. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
talán púderrel kéne fixálnod az alapozód vagy csak nagyon zsíros a bőröd és emiatt folyik :S
2009. ápr. 13. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:

ezt a kérdést már én is feltettem:D

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..

/és hozzáteszem azota is elfolyik, annyi h mostmár letörölgetem ahonnan elfolyt, és újrakihúzom ott ahol lejött./

2009. ápr. 13. 23:09
 5/5 anonim ***** válasza:

en is mindig igy jarok sajnos :(

en akkor csak ugy nih neha ujjal elhuzom picit es aztan jo :P

amugy meg probald ki van ilyen sminkfixalo !!

ird be google ba :P

ez nagyon hatasos ilyet hasznalnak a profi sminkesek is :D

puszi

2009. ápr. 14. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!