Milyen sminkkkel tüntethető el a toka?
Több videón is láttam, hogy nagyon kövér, tokás lányok sminkelés után szinte teljesen új arcot kaptak. Akinek van tapasztalata abban, milyen smink kell hozzá, szívesen fogadnám a tanácsát.
Nem tudom, kontúrozó kell-e, vagy bronzosító - bár ahogy olvastam, ez annyira nem jó hozzá.
A képeimen a képszerkesztő sem tűnteti el tökéletesen, és zavaró.
/a fogyjak le kommentekből nem kérek, mert nem vagyok kövér!/
Van egy ilyen tapasz, amivel körbe a haj alatt felhúzzák.
Meg póz kérdése is, ha felemeled a fejed, és a nyelvedet hozzáérinted a szájpadlásodhoz, attól feszesebb a toka.
Ezek a kis trükkök csak bizonyos szögekből, bizonyos fényviszonyok között működnek.
Ha kimész a napra és minden oldalról láthatóvá válsz, akkor úgyis láthatóvá válik minden hiba.
De szerintem nem kell aggódnod, egy kis toka egyáltalán nem zavar senkit sem.
Hármas, engem zavar! :(
A kontúrozó hogy működik? Mármint, milyen bőrszínhez milyen árnyalat ajánlott?
Esetleg egy maradabdó megoldás nem lenne jobb? El lehetet menni feloldatni a zsírt a toka részen, ha ennyire zavar.
Eleinte bedagad, de utánna kisebb.
Ugye tudod, hogy csak a kèpeiken tűnik el a toka?
Csak kèpeken nèz ki jól az ilyen smink. Èlőben máskèpp mutat, ha az utcára kimennèl jól kiröhögnènek a barnára festett nyakaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!