A kérdező szavazást indított:
azt se tudom mi az
tudom mi az
14 szavazat
2/9 anonim válasza:
O utcaban hol van sminkesbolt. Szoktam arra setalni es csak a brillt lattam,de az megszunt. Azsz a westendbe atkoltozott,ahova nem jarok.
5/9 anonim válasza:
Hát, ami jó is, azt szerintem online.
Nem hinném, hogy Magyarországon lenne rá annyi kereslet, mint valahol ahol nagyobb az ázsiai etnikum aránya. Mert ugye még közüllük se mindenki hord ilyet.
6/9 anonim válasza:
Ha majd vettél, légyszi írd meg, neked működik-e. Én online rendeltem, de nekem kb. semmit sem változtat a szememen (hooded eyes).
7/9 anonim válasza:
6, azért, mert a tapasz pont a monolidbõl csinál hooded eyes-t. Neked meg már eleve az van, noná nem csinál semmit.
Azaz ha valakinek ha kinyitja a szemét, a szemöldök és a szempilla között nincs kivehetõ vonal, a bõr a szempilla mellé tûnik el.
Ezért szokták beragasztani, hogy ne tûnjön el a tusvonal.
8/9 anonim válasza:
En emagon vettem. A szeles volt a kepen es keskenyet kuldtek,ami semmit se er. Kidobott penz. Atveres.
9/9 anonim válasza:
Miért nem rendelsz online?
Pl. a Shein-ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!