Hol tudok Budapesten gyűrűt venni?
Figyelt kérdés
Egyszerű acélgyűrűt keresek, magamnak, mint kiegészítő. Sajnos elég vékony ujjam van (54-55-ös méret), és hiába nézegettem a böngészőt, csak webshopot találtam, ahol ebben a méretben nincs is. Tudtok esetleg boltot Budapesten, ahol tudnék acélgyűrűt venni emberséges áron úgy, hogy fel is próbálhatom? Enm kell, hogy minőségi legyen, csak kiegészítőként és sörnyitóként funkcionálna.2022. febr. 14. 22:23
1/1 anonim válasza:
Az Apacsot tudom ajánlani, a Westendben, az Árkádban, az Alleeban, a Pólusban és a Kökiben is van üzletük és nagyon szép dolgokat árulnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!