A Körömlakkom nem akar megszáradni és ti mit ajánlotok hogy most mit tegyek?
Figyelt kérdés
A Rival Loves Me-nek a körömlakját kentem fel és istenért sem hajlandó megszáradni. Tegnap felkentem és még másnap is folyik és eltudom kenni. Írja, hogy tegyek rá fedőlakkot, tettem és nem működik. megpróbáltam átlátszó gel lakkal is lekenni, így is eltudom kenni. Szerintetek mit csináljak?#körömlakk #Rival Loves Me
2023. okt. 27. 23:07
1/5 anonim válasza:
Nem ismerem ezt a fajtát, de tuti, hogy nem kellett volna lámpázni?
2/5 A kérdező kommentje:
Már azt is megpróbáltam, elsőnek betettem lámpába 30s utána 60ra, de amúgy ez egy sima körömlakk és nem kell lámpázni.
2023. okt. 27. 23:35
3/5 anonim válasza:
Hát ilyenről én még sosem hallottam. Persze nálam is volt olyan, hogy nem száradt meg rendesen, és körömlakk felszíne megsérült, csúnya lett, de olyan még sosem történt, hogy konkrétan száradás után órákkal folyott volna a körömlakk a körmömön... Ha nagyon vékony rétegben kened, akkor is ilyen?
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor egy fokkal jobb, de ugyan úgy eltudom kenni száradás után is
2023. okt. 28. 17:11
5/5 anonim válasza:
A rival me nekem is szar, nem köt meg csak látszatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!