Szemöldöktetoválást szeretnék csináltatni, szerintetek?
A szemöldököm nem elég sötét, és néhol hiányos, ezért szemöldökceruzával szoktam rajta korrigálni. Nagyon unom már, hogy minden reggel ezzel bajlódom, ezért azon gondolkoztam, hogy kitetováltatom. Az úgy lehet, hogy a szemöldököm megmarad, csak alatta erősiti meg a kozmetikus? Nem akarok k.rvás szemöldököt, ami messziről ordit, hogy tetoválva van... És ha fakul, akkor nagyon csúnya? (Barnát szeretnék) Mennyi idő múlva kell újra csináltatni? Nektek van? Ajánlanátok?
Köszönöm
ha tetováltatsz az a lényeg, hogy jól válaszd meg a tetoválót:) van egy technika ( szálas asszem a neve) amivel nem egy vonalat tetoválnak, hanem kis szálakat rajzolnak, és olyan mintha több szemöldököd lenne, ez szép tud lenni:)
persze azért gondold meg ezt, mert ha pl. más színre festeted vmikor a hajad, akkor ezt nem nagyon tudod hozzáigazítani, max. ha fakul valamennyit...valamint, ha elrontják, akkor nem lehet lemosni...ezt csak úgy írtam:)
remélem segítettem:)
Én is a szálas technikát javasolnám... Az ár egyébként tetoválónként változik, ott, ahol én tetováltattam a szemhéjam, 15 000 forint a szemöldöktetoválás - amúgy én is gondolkozom rajta :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!