Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szemöldöktetoválást szeretnék...

Szemöldöktetoválást szeretnék csináltatni, szerintetek?

Figyelt kérdés

A szemöldököm nem elég sötét, és néhol hiányos, ezért szemöldökceruzával szoktam rajta korrigálni. Nagyon unom már, hogy minden reggel ezzel bajlódom, ezért azon gondolkoztam, hogy kitetováltatom. Az úgy lehet, hogy a szemöldököm megmarad, csak alatta erősiti meg a kozmetikus? Nem akarok k.rvás szemöldököt, ami messziről ordit, hogy tetoválva van... És ha fakul, akkor nagyon csúnya? (Barnát szeretnék) Mennyi idő múlva kell újra csináltatni? Nektek van? Ajánlanátok?

Köszönöm

2010. okt. 18. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze,hogy lehet úgy hogy megmarad a saját szemöldököd is.Az igényesebbeknél úgy van.Hát nekem is barna tetovált a szemöldököm 2 éve és még nem fakult ki.
2010. okt. 18. 20:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Anyukámnak is van,neki is barna és tök szép, a szemöldöke neki is megmaradt alatta,de az szinte nem is látszik.
2010. okt. 18. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:

ha tetováltatsz az a lényeg, hogy jól válaszd meg a tetoválót:) van egy technika ( szálas asszem a neve) amivel nem egy vonalat tetoválnak, hanem kis szálakat rajzolnak, és olyan mintha több szemöldököd lenne, ez szép tud lenni:)

persze azért gondold meg ezt, mert ha pl. más színre festeted vmikor a hajad, akkor ezt nem nagyon tudod hozzáigazítani, max. ha fakul valamennyit...valamint, ha elrontják, akkor nem lehet lemosni...ezt csak úgy írtam:)

remélem segítettem:)

2010. okt. 18. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:
ja és ne legyen sztem nagyon fekete...próbáld ki otthon, hogy milyen ha sötéttel kihúzod a szemed...persze ezt te tudod, na meg majd akivel tetováltatod, hogy mi állna jól, és mi lenne a legjobb:)
2010. okt. 18. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
*szemöldököd, bocs nem tudok írni:)
2010. okt. 18. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is a szálas technikát javasolnám... Az ár egyébként tetoválónként változik, ott, ahol én tetováltattam a szemhéjam, 15 000 forint a szemöldöktetoválás - amúgy én is gondolkozom rajta :)

22L

2010. okt. 19. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Osztálytársamnak tökszépen megcsinálták. De neki is ugy volt, hogy nagyon kevés szemöldöke volt, és halvány is, de nagyon igényesen, és szépen megcsinálták neki.
2010. okt. 19. 17:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Láttam néhány elcsépelt munkát, és kicsit elment tőle a kedvem. De szerintem csak megcsináltatom. Sokkal jobb érzés lesz ébredés után is szemöldököt látni az arcomon, nem csak sminkelés után. Köszönöm a válaszokat, irhattok még! :)
2010. okt. 19. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!