Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Loreal Mat' Morphose hab...

Loreal Mat' Morphose hab alapozó mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Te mennyiért vetted ? A rossmanba vagy valahol nem olcsóbb ? Én is szeretnék venni mert kipróbáltam és nekem eddig ez a legjobb.. Csak úgy hallottam hogy nagyon drága.
2010. okt. 16. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
szia! nekem az a problémám, hogy drága volt, ezzel ellentétben foltos.. :S nem fénylett ugyan, meg nem ragadt.. 4400 forint.
2010. okt. 16. 21:08
 2/6 A kérdező kommentje:
van egy ilyen kis tubusba nekem tester és azt használom még amíg el nem fogy, és nekem nem foltos, de nem hiszem hogy venni fogok akkor mert nagyon drága 4400 Ftért :(:(
2010. okt. 16. 21:13
 3/6 A kérdező kommentje:
És köszi
2010. okt. 16. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én ma vettem az Auchanban (Óbudai), féláron volt minden Loreal termék. 1700ért!!Nézd meg vagy érdeklődj telefonon az információnál, hátha még pár napig van akciójuk.
2010. okt. 16. 22:15
 5/6 A kérdező kommentje:
áá már mind1 :/ jó neked!
2010. okt. 19. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:
szia azért írok, mert nekem van iylen alapozóm ami neked kellene 180-as árnyalatban, ha érdekelj ír, nem a legvilágosabb, de nem is a legsötétebb bőrre való
2011. máj. 10. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!