L'oreal Mat' Morphose vagy Max Factor Miracle Touch a jobb alapozó?
Figyelt kérdés
Nincsenek különösebb bőrhibáim, csak az arcom színét szeretném vele kiegyenlíteni. Sosem használtam még alapozót, de kipróbáltam ma néhányat és ezek maradtak.
A kettő közül melyik a jobb?
2011. máj. 9. 22:49
2/7 anonim válasza:
szerintem ha nincsen különösebb bőrhibád kár használnod:) de amúgy a loreal jobb, tudom ez itt nem hirdetési oldal, de én 2 hónapja vettem magamnak ezt a loreal-t, nem sok hiányzik benne 3600 vagy 3700 Ft-ért vettem, ha gondolod hogy ne is veszítsél ennyire sok pénzt, meg hogy nekem sem maradjon meg:) eladnám 1500 Ft-ért, nem a legvilágosabb, de nem is a legsötétebb bőre való színbe van nekem, 180-as árnyalat.
3/7 anonim válasza:
Előző vagyok bocsi a fogalmazásért, helyesírási hibáért, még reggel van:)
4/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem Max Factor van nagyon tetszik szépen fed. Nekem sincs csúnya bőr hibám.
Innen rendeltem:
5/7 anonim válasza:
Mindkettő jó alapozó, de szívem szerint a mat morphose-t ajánlom, tényleg fantasztikus :))
6/7 anonim válasza:
mat morphose .. könnyű felvinni, tartós és szépen mattít.. a max factor egy habi f*s márka :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Megvettem a Mat'Morphose-t és nem csalódtam, tényleg egyszerű felvinni, nem kell belőle sok, nekem tökéletes!
2011. máj. 28. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!