Miért hord a nők nagyrésze műkörmöt?
Szerintem eléggé túlzó a meglátásod. Vagy olyan körökben mozogsz, ahol ez divat.
Az én ismerőseim közül alig hord valaki műkörmöt. A 80%-nak saját körme van. A többi nagy része géllakkozásra jár. És már alig van olyan, akinek műkörme van.
Miből állapítod meg, hogy műköröm? :D
Amúgy én pl azért hogy erősebb legyen, ne szakadjon be.
Igazság szerint a nők nagyrésze azért csináltatja meg legalább a körmét, mert dolgozik. Akik fizikai munkát, gyárban, vagy eladók, pakolnak, takarítanak, étteremben vannak, vagy akárhol, ott a kezük is igénybe van véve. És ezek után az otthoni teendők, mosogatás, otthoni takarítás, esetleg kert.
Meg tudnák maguknak is csinálni, elhiheteted, sokan el is sajátították az otthoni géllakkozást, de alapvetően egy otthoni gyors lakkozás nem tartós, nem is biztos, hogy van idő végigülni, míg megszárad, belenyúlnak, párnaponta lehet újra csinálni. Engedd meg nekik, hogy az a 3-4 heti egy óra legyen már az az idő nekik, amikor őket kényeztetik.
Zöme nem műköröm.
Illetve ezt diktálja a korszellem.
Engem a gyerekek felnőttként való kezelése jobban zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!