Kontaktlencsés vagyok. Hogy sminkeljek?
Az lenne a legfontosabb kérdésem,hogy sok helyen olvastam,hogy a lencsét már előtte helyezzem be a szemembe.Ez csak azért kell,hogy lássak közbe, vagy van valami fontosabb oka is?
Tudniillik elég ügyetlen vagyok, és a sminket elég gyakran kell lemosnom és újra felraknom,meg folyton javítgatnom,így viszont félek hogy a lencsének még nagyobb baja lehet,pl. mikor sminklemosóval dörzsölöm a szememet, stb.
Szóval szerintetek lehet úgy hogy a smink után rakom be a lencsét?:D
igen, ahogyan az előző válaszolók is írták, sminkelés előtt rakd be a lencsét:)
ha elkenődik a sminked, akkor pedig szépen és kíméletesen mosd le, ugyanez vonatkozik a nap végén a sminklemosásra:)
és vigyázz, hogy ne menjen festék a szemedbe...persze kis mennyiségtől nincs semmi baj, de óvatosan...am nem kell sokkal nagyobb odafigyelés, mint a lencse nélküli sminkeléshez, majd belejössz, ne aggódj:)
remélem segítettem:)
én is használok lencsét, és sajnos én is elszoktam rontani a festést....
először tedd be a lencsét, aztán fess
ha elrontod én pl. fültisztító pálcikával szoktam kijavítani, és alul ne húzd ki a szemedet, mert az könnyen belemegy amikor pislogsz
és fontos hogy ne poros dolgokat használj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!