Mennyire jók, tartósak a yodeyma parfümöt?😊
A l'interdit utánzatát próbáltam.
Az eredeti is megvan. Hasonló de nem ugyanaz, sokkal citrusosabb illat az utánzat. Tartóssága tényleg 0.
Én imádom őket. Rajtam tartósak is. Kedvencem a Lis - isteni! Gyümölcsös-virágos édes. Antrapame, Luxor és az Aqcua woman is nagyon jó.
Személy szerint nekem a Red és a Mia nem tetszett. Most rendeltem az Adrianát. Nekem megvan az eredeti is hozzá. Háát, én felismerem a különbségeket, de attól még nagyon jó illatú. Kicsit púderesebbnek érzem. Szóval nem teljesen ugyanaz. De pl a Lis nekem még jobban tetszik mint az eredeti (Armani - My way) :D
Férfi illatok közül bátran ajánlom a Wow Scentet - egyszerűen hihetetlen erős isteni finom illat. Imádom a páromon. Brutál tartós. Power is nagyon tetszik rajta, illetve a Blue-vel és a Acqua man-el (vagy valami hasonló a neve) sem lőttök mellé, fincsi friss férfias illatok.
Úgyhogy szerintem mindenképp próbáld ki, mindenkinek más a bőre, ezért van akinek tartósabb, van akinek kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!