Szemöldökfestés szürke szemöldökre?
Sziasztok,az a “probléma” hogy szó szerint szürke a szemöldököm😬Nagyon ritka is volt viszont évek óta ricinusolajjal kenem úgyhogy az bevált.Sokáig szemöldökceruzával csináltam de nagyon természetellenes volt,kipróbáltam a szemöldökgélt,szemöldök pomádét is.
Volt hogy több kozmetikussal befestettem de a maga a szemöldökömnek a színe hamar lejött.Hajfestékkel is próbáltam,nem maradt meg.
Szemöldöktetoválást kizárt hogy csináljak,nekem nagyon természetellenes,mű,és drága.
Valaki esetleg van hasonló cipőben?
Marad az otthoni festés….létezik szemöldök henna is (henna proseries), szerintem nagyon jó, és egyszerű használni, ha már van némi rutinod a szemöldököd formázásával.
Ez is lekopik max 1 hét alatt, de ha hetente 1-2 alkalommal felkened, hagyod hatni 20 percig, majd lemosod, akkor nem kell naponta kínlódni vele.
Ez viszont a bőrt nem annyira fogja be, inkább csak a szálakat.
Tartós megoldás a tetoválás….hidd el, nagyon szép, természetes hatású tetoválások is vannak, csak megfelelő helyen kell csinálni (nekem is van, azóta szinte semmi gondom a szemöldökömmel, előtte pedig hosszú perceket szenvedtem vele minden reggel…mindent kipróbáltam én is)
A hennánál irritatívabb és allergénebb festékanyag nem létezik. Kb. 10 éve teljesen eltűnt a kozmetikai felhasználásból, majd nemrég hirtelen újra feltűnt, nem értem miért, hisz az anyag ugyanaz...
Amúgy nehogy heti 2 alkalommal festegesd a szemöldököd, ahogy a 2-es írja, teljesen tönkreteszed a bőrödet és a szemöldöködet vele. Hajat se festünk ilyen gyakran, nem véletlenül. A szemöldök ugyanez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!