Ki járt még úgy, hogy az elméletileg barnának készült szemöldöktetoválása szürke lett?
Nem tudom, de ha szürke marad, akkor elkérem a kontaktot, mert nekem pont az kéne, de szürke szemöldökceruzát sehol sem lehet kapni... :D
Azért remélem, nem jársz pórul, drukkolok! :)
Nekem az első alkalommal teljesen kidobta a színt, és semmi nem maradt belőle. Másodszorra megmaradt, de a formát nem sikerült ugyanolyanra csinálnia a tetoválónak...
Harmadszorra is visszamentem, kijavította a formát amennyire lehetett.
Meleg barna színnel csinálta, mivel vörösesbarna a hajam.. talán 3 hónapig volt meleg színe. Azóta sajnos rá kell sminkeljek, annyira szürke. Kicsit el is folyt a bőröm alatt, és nem egyenletesen kopik, hanem foltos picit.
Nem a legolcsóbb helyre mentem, évekig gondolkodtam rajta, és hosszas gondolkodás után döntöttem hova megyek. Eleinte nagyon örültem, hogy végre nem kell minden nap megrajzolgatnom, de most alig várom, hogy kikopjon.
Bőrtípusa válogatja milyen lesz az eredmény sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!