Szemceruzáról kérdés?
Figyelt kérdés
Gondoltam,kipróbálom,de tanácstalan vagyok. A DM-ben láttam olyat is,ami olyan,mint a ceruza (ceruzahegyezővel lehet hegyezni,ha elkopna a hegye) és olyat is,ami hasonlóan fogna szerintem mint a filctoll. Az egyik kérdés,hogy a tollas változat gondolom erősebben fog. Alkalmas arra is,hogy a teljes szemhéjat kifesteni vele vagy csak csíkot lehet vele húzni az alsó szempillánál? Használat után vízzel eltávolítható,vagy valami más kell hozzá? Amennyiben nem mosható le vízzel,lekopik bizonyos idő után,illetve ez esetben összekenné a párnámat?2023. jún. 12. 13:22
1/2 anonim válasza:
A filctoll szerű szerintem szemhéjtus. Vonalat lehet vele húzni.
Alulra ceruzát használj. Egyébként ceruzával is lehet a felső szemhéjra vonalat húzni, könnyebb is, mint tussal.
2/2 anonim válasza:
Én azzal egészíteném ki, hogy micellásvízzel eltávolítható, de biztosan van olyan fajta, ami vízzel is lejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!