A notinon a high-end sminkek eredetiek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem rég kaptam egy huda beauty fauxfilter korrektort ajandekba a páromtól, amit a notinorol rendelt. Sajnos vannak kétségeim az eredetiségét illetően. Nektek mik a tapasztalaitok?2023. máj. 29. 14:25
1/4 anonim válasza:
Igen eredetiek. Egyébként szerintem ez a világ legjobb korrektora :D
2/4 A kérdező kommentje:
Írtam egy e-mailt a hivatalos huda beauty ügyfélszolgálatnak, vissza is jeleztek. A Notino sajnos nem hivatalos viszonteladójuk, így nem tudják garantálni a termék eredetiséget..
2023. máj. 30. 13:21
3/4 anonim válasza:
A Notino egy márkának sem a hivatalos viszonteladója, bármelyiket megkérdezheted. Máshogyan szerzik be a termékeket, de attól még nem hamisítványok. Pl a Huda egy hivatalos partnerétől veszik meg nagy tételben, nem közvetlenül a márkától. Magyarország egyik legnagyobb webshopja, rengetegen rendelnek onnan, én is, sminkes vagyok, rendelek külföldi oldalakról is, notinoról is, mindig ugyanazt kapom. Eredeti, elhiheted.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a visszajelzesed, ez azért megnyugtató.:)
Onnan eredtek a kétségeim, hogy mikor megkaptam és kibontottam a terméket, a korrektor alján nem volt ott az árnyalat nevét mutató fekete matrica, míg az összes külföldi review-ban amit néztem a termékről igen.
Illetve maga a korrektor “szájánál” sem teljesen fekete a csomagolás ahogy a hivatalos oldal képein látni. Így megijedtem, mert a csomagolás nem egyezett teljesen azzal amit én láttam másoknál.
2023. máj. 30. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!