Mik azok a kis egyszerű dolgok ami feldobja a külsőt a sietős mindennapokban?
Kiegészítők: öv, nyaklánc, karkötő, kalap, gyűrű - de azért ne mindent is egyszerre.
Illetve szerintem ami még sokat dob bárkin, az a vasalt ruhák.
Én ezeket szoktam:
Smimk: szempillaspirál, szájfény, egy kis pirosító (mert amúgy hulla színem van), esetleg highlighter a belső szemzugba.
Kiegészítők: igazság szerint nem nagyon hordok, viszont nyakláncot vagy karkötőt szoktam néha felvenni, ha épp illik a szetthez, és van kedvem hozzá.
Emellett egy jó parfüm is sokat dobhat a dolgon.
A következő projektem, hogy megtanuljak különböző frizurákat elkészíteni viszonylag gyorsan, mert nálunk a suliban több csaj is van, akinek minden nap más a hajuk, és amúgy nem kell valami bonyolultra gondolni, tehát megtanulható, de olyan, mintha minden nap teljesen más lány jönne be. Tehát most ezen dolgozom, illetve a stílusom megtalálásán, szóval ruhadarabokat inkább nem írok.
Először azt írtam volna, hogy semmi. Mert sajnos a munkám olyan, hogy nem igazán lehet vagy nekem nem kényelmes/illik hozzám.
Aztán eszembe jutott, hogy befonattam a hajam holland fonásba vagy feldobtam egy minimál sminket.
Tervben van még a glitter szál berakasa a hajamba.
A tipikus minden napi sminkem amiben a börömet teszem egységessé kis színt adok neki, szemem emelem ki.
Parfüm.
Általában sokat segít, hogy van 2-3 olyan outfitem, amiről tudom, hogy mindig tetszeni fog, mindig jól fog állni, azokon a napokon is, amikor semmi kedvem/időm gondolkodni azon, hogy mit akarok felvenni. Én az első válaszolóval ellentétben általában ilyenkor fekete ruhadarabokat választok, mert a legegyszerűbb dolog összekombinálni őket a világon, mindig elegáns tud lenni, és leihatom a kávémmal, amit két perc alatt próbálok meg felhörpinteni rohanás közben, mert úgysem látszik meg rajta a folt:D
Ezen kívül amiket írtak már, egy jó parfüm mindig boldoggá teszi az embert, meg az, ha a számára komfortos sminkmennyiséget viseli :) Nem vagyok annak a híve, hogy "csak a természetes" vagy "csak a full face", mert szerintem mindenkinél annyira más, hogy ő mitől érzi magát a legszebbnek. Akár adott naptól is függ, épp melyiket választja valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!