Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mik azok a kis egyszerű...

Mik azok a kis egyszerű dolgok ami feldobja a külsőt a sietős mindennapokban?

Figyelt kérdés

2023. máj. 29. 06:13
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Amik nekem beváltak: minimális smink (szemceruza, szempilla spirál, rúzs vagy ajak ápoló), jó minőségű parfüm, hozzám illő ékszer, magassarkú, elegáns póló vagy pulcsi (nyilván időjárástól függ). Nem hordok pólóban feketét. Inkább a színekkel játszom.
2023. máj. 29. 07:49
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Kiegészítők: öv, nyaklánc, karkötő, kalap, gyűrű - de azért ne mindent is egyszerre.

Illetve szerintem ami még sokat dob bárkin, az a vasalt ruhák.

2023. máj. 29. 09:04
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Én ezeket szoktam:

Smimk: szempillaspirál, szájfény, egy kis pirosító (mert amúgy hulla színem van), esetleg highlighter a belső szemzugba.

Kiegészítők: igazság szerint nem nagyon hordok, viszont nyakláncot vagy karkötőt szoktam néha felvenni, ha épp illik a szetthez, és van kedvem hozzá.

Emellett egy jó parfüm is sokat dobhat a dolgon.

A következő projektem, hogy megtanuljak különböző frizurákat elkészíteni viszonylag gyorsan, mert nálunk a suliban több csaj is van, akinek minden nap más a hajuk, és amúgy nem kell valami bonyolultra gondolni, tehát megtanulható, de olyan, mintha minden nap teljesen más lány jönne be. Tehát most ezen dolgozom, illetve a stílusom megtalálásán, szóval ruhadarabokat inkább nem írok.

2023. máj. 29. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Először azt írtam volna, hogy semmi. Mert sajnos a munkám olyan, hogy nem igazán lehet vagy nekem nem kényelmes/illik hozzám.

Aztán eszembe jutott, hogy befonattam a hajam holland fonásba vagy feldobtam egy minimál sminket.

Tervben van még a glitter szál berakasa a hajamba.

2023. máj. 29. 15:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A tipikus minden napi sminkem amiben a börömet teszem egységessé kis színt adok neki, szemem emelem ki.

Parfüm.

2023. máj. 29. 21:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Általában sokat segít, hogy van 2-3 olyan outfitem, amiről tudom, hogy mindig tetszeni fog, mindig jól fog állni, azokon a napokon is, amikor semmi kedvem/időm gondolkodni azon, hogy mit akarok felvenni. Én az első válaszolóval ellentétben általában ilyenkor fekete ruhadarabokat választok, mert a legegyszerűbb dolog összekombinálni őket a világon, mindig elegáns tud lenni, és leihatom a kávémmal, amit két perc alatt próbálok meg felhörpinteni rohanás közben, mert úgysem látszik meg rajta a folt:D

Ezen kívül amiket írtak már, egy jó parfüm mindig boldoggá teszi az embert, meg az, ha a számára komfortos sminkmennyiséget viseli :) Nem vagyok annak a híve, hogy "csak a természetes" vagy "csak a full face", mert szerintem mindenkinél annyira más, hogy ő mitől érzi magát a legszebbnek. Akár adott naptól is függ, épp melyiket választja valaki.

2023. jún. 4. 17:09
 7/9 anonim ***** válasza:
10%
Simára borotvált kopasz fej.
2023. jún. 5. 01:00
 8/9 Fanta válasza:
89%
A jólápoltság alap.Én sosem sminkelek, a hajam majdnem teljesen ősz, de sosem vagyok kócos! Néha egy kis nyaklánc, fülbevaló, no és színes, vidám ruhadarabok!!!! De ez sem elég az összhatáshoz, ha nincs mosoly, kedvesség!!! Az a legfontosabb!!😊
2023. jún. 6. 07:49
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
7-es 😂😂😂😂 máris felizgultam
2023. jún. 6. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!