Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha rendeltem egy szájfényt,...

Ha rendeltem egy szájfényt, és festékes volt az üveg szája, akkor azt jelenti, hogy valaki kipróbálta, vagy csak kifolyt?

Figyelt kérdés
2023. máj. 23. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ra volt rendesen zarva a kupak akkor hasznaltak
2023. máj. 23. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Inkább az előbbi valószínű.
2023. máj. 23. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha rendelted elég gáz hogy ilyen megtörténhet! Honnan rendelted?

Én pl amikor többnyire müllerben,dm-ben vásárlok pl:szempilla spirált, rúzsz, szájfényt, akkor kicsit letekerem a tetejét, és a körvonalát megnézem ha tiszta nagy valóniszű még nem b*sztaták halálra érintetlen a termék.

Ha kicsit is festéket akkor minden valószinü valaki ki próbálta már, ha nagy ritkán le van ragasztva egy kis celuxal a termék oldala vagy csomagolásban van akkor nem kéne ilyenen agódni.

A krémes termékekben az a baj hogy nem igazán lehet fertőtleníteni :(

Én egyszer egy bronzositóval tapasztaltam mikor fényben megfigyeltem hogy nem egyenletes a termék biztos valaki ujjal bele nyúlt, etil alkholal le fújtam és hagytam kiszáradni amíg elpárolog, kitudja milyen undormány nyúlkált bele stb baci tenyészet. Sose értetem ezekbe miért kell bele nyúlni ha kiváncsi használja a tesztert.

Ajak ceruzáknál egyszerű én is fogtam már ki használtat ki hegyezed úgyis azt a rész lejön amit használtak.

2023. máj. 26. 04:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Fantasztikus. Drogériából rendeltem. Pedig annyira pont bejött volna a szín...Reheredves felmenőit annak, aki belegusztálgatott!
2023. máj. 26. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!