Ariana grande parfüm tartós?
Figyelt kérdés
Meg akarom venni Ariana Grande Ari nevezetű parfümjét viszont aggódok hogy pénzkidobás lenne mert nem lenne tartós. Azért gondolok erre mert megvettem a testpermetet velőle és konkrétan csak a kifújás pillanatában érzem az illatát. Tudom hogy egy testpermet az nem egy parfüm nem is lesz tartós stb de meg egy percig se marad rajtam az illat se a bőrömön se a ruhámon minden túlzás nélkül. Szóval úgy érzem ez is pénzkidobás volt de gondoltam a parfüm változat az biztos tartós valamennyire. Csak félek hogy rajtam nem lenne az. Ti próbáltátok már? Mennyire tartós? Egyébként azért szeretném megvenni a negatív tapasztalatok ellenére is mivel nagyon tetszik az illata csak hát így nemtudom megvegyem e.2023. máj. 18. 20:21
1/5 anonim válasza:
Nekem is olyanom van és azt használom és tartós csak én nem érzem magamon egy idő után de ismerőseim mondták hogy másnap is érzik rajtam.
2/5 anonim válasza:
Az Ari és a Cloud parfüm egész nap tart rajtam. A Thank U, Next is baromi erős, de azt nem sorolom ide, mert nagyon nem jött be az illata.
A Moonlight, R.E.M., Thank U, Next 2.0 közepes, nagyjából fél napot bír.
A többinek hiába kellemes az illata, jóval gyengébbek, így azokat semmiképp nem ajánlom.
3/5 anonim válasza:
Szerintem sincs gond a tartósságával, ahogy írta a 2-es ugyanezt tapasztaltam a Cloud, Ari, Thank u next parfümökkel. Ami nagy csalódás volt az a God is a woman (nagyon sajnálom mert az illata nagyon tetszik).
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek!!!
2023. máj. 26. 13:13
5/5 anonim válasza:
Az én bőrömön nagyon sokáig meg marad. Talán a God Is A Woman ez kívül mindegyik tartós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!