Mi a véleményetek az Ariana Grande testpermetekről? Melyik a legjobb?
Testpermetem nincs még, viszont a régi limitáltakon (Frankie, piros Sweet Like Candy), a Cloud Intense-en és a MOD Vanilla-n kívül megvan az összes Ariana parfüm.
Az Ari és a Cloud a legjobb illatok szerintem, és a legtöbbnél jóval tartósabbak. Másnap is érzem őket a ruhámon, annyira erőteljesek.
Az Ari a kedvencem, és rengeteg dicséretet begyűjtött már. Nagyon friss, pézsmás, málnás-citrusos illat, de van benne mályvacukor is.
A Cloud-ot inkább hűvösebb vagy átmeneti időben viselem szívesen, mert jól áll neki a szeles hangulat. Ez is elég édes, de tejszínes körtelikőr illata van.
Visong az egyetlen hátránya, hogy egyáltalán nem tartós. 😕
Nagyon gyorsan elillan a bőrről, és ruhán is haloványabb, mint szeretném.
Ez miatt nem vettem még meg, mert olvastam, hogy nem annyira tartós...
Kérdező, azért pofátlankodtam ide mert én is tervezek még testpermetet vagy parfümöt venni. Nekem a Cloud van meg, imádom az illatát és szerintem tartós is, szóval bátran ajánlom (bár ahogy #2-es írta, lehet inkább hideg időben érvényesül jobban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!